All About Me

Hoi hoi!

LinkedIn2

Mijn naam is Hilde, 26 jaar en eigenaresse van dit kleine stukje internet. Daarnaast ben ik in juli 2014 afgestudeerd van mijn opleiding Strategisch Human Resource Management in Utrecht. Daar woon ik op dit moment ook. In het weekend verblijf ik nog regelmatig in het gezellige Brabant, bij mijn ouders.

Beauty is mij met de paplepel ingegoten. Mijn moeder was vroeger visagiste en maakte me altijd mooi voor playbackshow, verkleedpartijtjes of andere gelegenheden. Daarom waren er ook altijd beautyproducten in huis, waar ik dan ook regelmatig mee speelde.
Later werd het spelen wat serieuzer en droeg ik dagelijks make-up. Ondertussen is het uitgegroeid tot een hobby waar ik elke dag met plezier mee bezig ben.

Dagelijks schrijf ik hier over beauty, fotografie, reizen en lifestyle. Soms maak ik een filmpje. Ik hoop dat bezoekers op mijn site net zo veel plezier beleven aan het lezen van mijn blog, als ik beleef aan het schrijven ervan.

Mochten er nog vragen zijn, kan contact met mij opgenomen worden op e-mailadres: info@lifewithme.nl