FOTD: Themafeestje

Laatst had ik een themafeestje, met als thema ‘diep in de zee’. Ik had geen zeemeerminnen outfit, en had ook niet zo veel zin om in mijn bikini te gaan, dus daarom ging ik maar los met mijn make-up. Ik wilde het ook weer niet te opvallend maken, omdat we misschien ook nog gewoon de stad in zouden gaan. Dit is het geworden.

Op mijn ogen heb ik een beetje zeegroene/blauwe kleuren gebruikt, uit mijn 88 palette. Verder heb ik mijn eyeliner versierd met rhinestones. Blauwe en zilveren. Ook op mijn onderste waterlijn heb ik een blauw oogpotlood gebruikt.

Ik had zelf niet echt een roze lipstick liggen, dus heb ik roze oogschaduw op mijn lippen gebruikt. Vervolgens ben ik hier overheen gegaan met een transparante lipgloss. Dit is het resultaat.

Binnenkort zal ik even laten zien hoe je die steentjes veilig bij je ogen kan plakken. Misschien ook leuk voor kerst 😉

Op mijn wangen heb ik Mac Pinch o’ Peach gebruikt.

Mac Pinch o’ Peach

Fijn weekend!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.