Winterlicious Tag

Mensen die mij een klein beetje kennen, weten dat ik geen fan ben van de winter. Ik word er chagrijnig van, ik wil zon! Say hello to de winterdip… Toch leek het me leuk om de Winterlicious Tag te doen voor jullie. Benieuwd naar hoe mijn winter eruitziet?

1) Wat is je favoriete winter nagellak?
In de winter ben ik gek op bruine en grijze nagellak. Mijn favoriet is denk ik Catrice ‘Lost in Mud’, ik vind deze dan vooral leuk met sfeervolle flakies eroverheen. (Dit geeft me zomaar weer een idee voor een NOTD)
2) Wat zijn je favoriete lipproducten in de winter?

Mijn all-time favorite is natuurlijk de lipbutter van The Body Shop. Ik heb de kersenversie. Ik denk echter dat hij deze winter niet door gaat komen.

3) Meest gedragen kledingstuk in de winter?

Ik draag veel jasjes. Laagjes zorgen voor warmte 🙂 Maar ik ben ook groot fan van mijn winterjas. Ik zou niet weten wat ik zonder hem zou moeten. Ohja en natuurlijk mijn snowboots. Nooit koude voeten in de sneeuw 🙂

4) Wat is je meest gedragen accessoires?

Dan ga ik toch voor de sjaals. Ik houd zo van de sjaals van de Hema (ja, die iedereen heeft ;)). Voor €5,- blijf je lekker warm. Daarbij ben ik iemand die mijn spullen altijd overal laat liggen, dus dan ga ik geen sjaal meenemen van €40,-

5) Favoriete winter geur/kaars?

Ik ben niet zo van de zware geuren, die je wel vaak met de winter associeert.  Wat ik wel heel gezellig vind zijn oliebrandertjes. Mijn favoriete geur is die van The Body Shop in ‘Jasmine & White Frangipani’.

6) Favoriete winter drank?

Thee, absoluut! Ik houd helemaal niet van chocolademelk, maar van thee blijf ik ook lekker warm. Ik kan deze echt met de liters achterover gooien. Mijn favoriet is Groene thee met cranberry van Pickwick 🙂

7) Favoriete kerstfilm?

Telt ‘de Holiday’ als kerstfilm? Op wikipedia staat die ertussen. Dan wint die natuurlijk veruit 🙂

8) Favoriete kerstliedje?

Ik ben niet zo’n heel groot fan van alle klassiekers. Ik ben ze na 20 jaar wel een beetje zat. Als ik aan kerstnummers denk komen de volgende nummers als eerste in me op.

Tja… don’t ask me why…

Ook moet ik meteen denken aan het kerstalbum van Hilary Duff. Ik was vroeger echt mega fan van haar! Zoek het eens op op youtube zou ik zeggen.

9) Favoriet eten met de kerstdagen?

Chocolade! Ik ben verslaafd aan chocolade. Vooral in de winter! Hm, een lekker stuk chocoladetaart, zelfgebakken en heel groot! Of nee, kerstkransjes! Of… of… van die lekkere bonbonnetjes. Yummy!

10) Favoriete kerstdecoratie?

ik houd van lichtjes. Ik vind het zo gezellig dat overal kaarsjes en lampjes zijn. De winkelstraten zijn mooi versierd en daar houd ik van. Leuk als mensen er werk van maken 🙂

11) Wat staat er bovenaan je verlanglijstje voor kerst?
Hm ik hem eigenlijk niet echt een verlanglijstje. Ik hoop gewoon dat het gezellig wordt 🙂 Wel heb ik een hele fluffy roze badjas uitgezocht voor kerst 🙂
12) Wat zijn je plannen voor de komende feestdagen?

Kerst is altijd een feest van familie vind ik. Eerste kerstdag vier ik het dan ook bij mijn schoonfamilie en op tweede kerstdag bij mijn eigen gezin. We gaan gewoon lekker eten en bij elkaar zijn. Ook brengen we altijd een bezoekje aan de opa’s en oma’s, en we kijken kerstfilms in de ochtenden. Soms doen we nog een spelletje met zijn allen.

Oudjaar vier ik dan weer niet met mijn ouders, maar eerder met vrienden. Oliebollen eten!!! Op nieuwjaarsdag hebben we altijd een receptie van mijn moeders kant van de familie. We komen gewoon even gezellig bij elkaar. We hebben een belachelijk grote familie, dus dit is een van de weinige keren dat we met zijn allen bij elkaar zijn. Het is altijd erg gezellig 🙂

 

Hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen. Ik vond het in ieder geval heel erg leuk om te schrijven. Neem de tag gerust over op je eigen blog. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat met jou winterlicious tag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.