Catrice Absolute Nude Palette. Review en swatches.

Catrice Nude palette

Catrice komt deze lente met een aantal prachtige nieuwe producten, waaronder een BB Cream, nieuwe kleuren nagellak en een nieuwe mascara. Toch vond ik het absolute hoogtepunt van de nieuwe collectie het Absolute Nude oogschaduw palette. Deze bevat natuurlijke aardetinten. Ik draag deze erg vaak en was daarom erg benieuwd naar de kwaliteit van dit palette.

Er zitten zes kleuren in dit palette en er wordt een dubbelzijdige applicator bij geleverd. Deze heeft aan de ene kant een sponsapplicator en aan de andere kant een applicator met haartjes. Deze is kwalitatief niet heel goed, de haartjes zijn te zacht vind ik en de kwast voelt niet fijn aan op mijn huid. Ik gebruik dan ook mijn eigen kwasten om de oogschaduw aan te brengen.

Catrice Nude palette close up

De kleuren in het palette vind ik goed gekozen, er is gedacht aan een highlighter en aan een donkere kleur voor in je crease. Ook zitten er wat mooie kleuren in voor op de bewegend ooglid. Keuze genoeg dus. Je kan erg mooie combinaties maken met deze kleuren.

Laten we eens naar de swatches kijken.

Catrice Absolute Nude swatchesEerste drie kleuren

Catrice absolute nude swatches tweeLaatste drie kleuren

De eerste twee kleuren zijn niet bijzonder goed gepigmenteerd. Dit vind ik echter niet erg voor highlighters. Deze horen juist gewoon een mooie glans te geven en dat doen ze zeker. De andere kleuren zijn wel mooi gepigmenteerd. Vooral de laatste drie vind ik erg mooi. De vierde vind ik prachtig voor op mijn bewegend ooglid!

Catrice Nude palette verpakking stuk

Hm helaas is de verpakking echt crap. Ik had dit palette nog geen dag in huis en er vielen al drie oogschaduws uit. Hm dat vind ik dan wel weer een beetje jammer, maar hopelijk heb ik gewoon pech en deugen de andere verpakkingen wel.

Toch is de inhoud wel de moeite waard. Vooral als je graag make-up wilt dragen, maar het liefst niet al te veel of te opvallend. Mocht je hier later wel aan toe zijn, kan je wat van de donkerdere kleuren uit het palette toevoegen aan je look. Je kan met dit palette veel kanten op en dat maakt hem veelzijdig. Ja, dit is een leuk palette om in je stash te hebben.

Binnenkort komt er een look online gemaakt met dit palette, en ik ga hem vergelijken met een high end product, namelijk het Urban Decay Naked 2 palette. Stay tuned!

Het Catrice Absolute Nude palette kost €4,99 voor 6 gram.

3 reacties op “Catrice Absolute Nude Palette. Review en swatches.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.