Eindelijk… Op reis…

Lieve volgers,

Op dit moment hang ik waarschijnlijk ergens boven de Atlantische Oceaan, op weg naar Suriname. Hier ga ik een onderzoek doen naar het leerkrachtenverzuim op een scholengemeenschap. De komende tijd ben ik dus even niet aanwezig in Nederland. Ik ga proberen om de site gewoon up to date te houden wanneer ik daar ben en jullie zullen regelmatig wat van me horen over mijn reis, het blijft namelijk ook gewoon mijn persoonlijke blog. Hopelijk kunnen jullie dit waarderen. Er staan in ieder geval nog een paar filmpjes en artikelen klaar die online kunnen komen. Het is even afwachten hoe het zo meteen allemaal gaat lopen in Paramaribo, met het internet en dergelijke, maar ik hoop dat dat een beetje om over naar huis te schrijven is 😉

Voor nu zeg ik, geniet van de sneeuw, de vrieskou en de warme chocolademelk. Ik ga naar de zon!
Tot snel!

Veel liefs Hilde

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.