Review: Etos zonnebrandcrème SPF 20

 etos zon

Je huid beschermen tegen de zon is erg belangrijk. Dit voorkomt verbranding en huidveroudering. Je zou misschien zeggen dat je dit in de Nederlandse winter niet nodig hebt, maar niets is minder waar. Ook is dit natuurlijk de tijd van het jaar voor de wintersport en ook daar is bescherming tegen de zon erg belangrijk. Daarom heb ik de Etos zonnebrandcrème voor het gezicht voor jullie getest.

etos zon ingredienten

Dit zijn de bestanddelen, maar deze zeggen me eigenlijk niet zo heel veel. Het enige wat ik erover kan zeggen is dat deze zonnebrandcrème alles behalve natuurlijk is, maar dat beweert Etos gelukkig ook helemaal niet.

Het gaat natuurlijk allemaal om de werking van het product.

etos zon creme

Zo ziet de crème eruit. Gewoon wit zoals we van een zonnebrandcrème gewend zijn. Als we hem verder uitsmeren ziet hij er zo uit:

etos zon creme uitgesmeerd

etos zon hand

En nog verder uitgesmeerd ziet hij er zo uit. Je ziet wel duidelijk dat hij flink wat licht reflecteerd, zoals de meeste crèmes met SPF. Je moet hier dus wel een klein beetje mee uitkijken wanneer je veel op de foto gaat. Je bent dan namelijk spierwit.
Let ook op met deze zonnebrandcrème wanneer je veel wordt blootgesteld aan de zon. SPF 20 is dan namelijk niet voldoende. Je kan dan beter voor de variant met SPF 50 gaan.

De crème ruikt echt super lekker vind ik. Hij doet me echt denken aan de zomer. Hij ruikt wel gewoon een beetje standaard naar zonnebrand, maar op een minder vervelende manier.

Ook op mijn gezicht voelt de crème fijn aan. Hij is wel vrij dik, maar trekt nog redelijk snel in.

Ik vind de zonnebrandcrème van de Etos niet echt bijzonder. Naar mijn mening is hij vrij basic. Ik kan niet echt een reden geven voor waarom je nu juist deze zonnebrandcrème zou moeten kiezen. Misschien wanneer je niet van poespas houdt, maar gewoon een normale, simpele crème wilt hebben.

Etos zonnebrandcrème kost rond de €6,50 en is verkrijgbaar bij de Etos.

1 reactie op “Review: Etos zonnebrandcrème SPF 20

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.