China Glaze Hologlam collectie

Hologlam

OMG! Toen ik hoorde dat China Glaze een nieuwe collectie uit ging brengen met allemaal holografische kleuren daarin, maakte mijn hart een sprongetje. Ik ben groot fan van de holografische lakken van China Glaze. Vooral van de ‘OMG collectie’ van een paar jaar geleden. Ik baalde dat ik in het buitenland zat en deze lakjes niet kon bestellen, maar nu heb ik ze dan. Vandaag laat ik jullie dus mijn lakjes zien van de China Glaze hologlam collectie.

Er zitten veel leuke kleurtjes in de collectie. Ik ga ze jullie allemaal laten zien.

Hologlam wheel

Hier zie je van boven naar onder: ‘Infra-red’, ‘Astro-hot’, ‘Get outta my space’. Dit zijn allemaal roze/paarse kleurtjes. Dit zijn misschien wel mijn favoriete kleuren.

Hologlam wheel vier

Hier zie je de wat donkerdere kleuren uit de collectie, namelijk; ‘Strap on your moonboots’, ‘Galactic gray’, en ‘Cosmic Dust’.

Hologlam wheel twee

En als laatste zie je van boven naar beneden; ‘OMG a UFO’, ‘Not in this galaxy’ en ‘When starts collide’. Ik vond de laatste echt heel mooi, maar die was helaas uitverkocht. Gelukkig heb ik een paar andere exemplaren weten te bemachtigen.

China Glaze hologlam

Deze twee kleuren heb ik. Dit zijn ‘Get outta my space’ en ‘Cosmic dust’. De eerste kleur zit alleen niet helemaal vol, terwijl ik hem nog helemaal niet had gebruikt. Dit probleem wordt gelukkig opgelost.
‘Get outta my space’ is een paars/roze kleur die me erg doet denken aan mijn favoriete nagellak ever, namelijk BFF van China Glaze. De finish is dus holografisch. Dit houdt in dat er een bepaalde soort glans over de nagellak heen zit. In de zon zie je dus een vrolijk regenboogje in je nagels. Als je daar niet blij van wordt…

‘Cosmic dust’ is een zilvere kleur met een grijze ondertoon. Hij is ook een tikje metallic en ook holografisch dus. Ik vind hem wel vet.

China Glaze winactie

China Glaze get outta my space natuurlijk licht‘Get outta my space’ in natuurlijk licht

Hier zie je ‘Get outta my space’ in natuurlijk licht. Helaas scheen de zon niet en is dus van het holografische effect niet zo veel te zien. Ik heb sowieso het idee dat deze kleuren iets minder holografisch zijn dan uit de OMG collectie, maar ze zijn nog steeds prachtig.

China Glaze hologlam space kunst‘Get outta my space’ in kunstlicht

Hier zie je de holo iets beter.

Ik heb op deze foto’s maar één laagje aangebracht. Dan dekt hij al prima. Daar houdt ik van. Vaak doe ik er toch nog een extra laagje overheen omdat het dan net iets mooier wordt.

Ik geef ook eenzelfde lakje weg! Klik hier om naar het artikel van de winactie te gaan.

China Glaze hologlam cosmic dust

China Glaze cosmic dust‘Cosmic dust’ in natuurlijk licht

China Glaze cosmic dust holo‘Cosmic dust’ in kunst licht.

‘Cosmic dust’ lakte wel iets lastiger dan ‘Get outta my space’. Doordat hij iets meer metallic is, lakt hij streperiger. Ook kan je niet twee keer hetzelfde stukje nagellak lakken, omdat je dan de eerste laag meetrekt als deze nog niet zo goed droog is. Op mijn ringvinger zie je dan ook een ‘gat’ zitten. Het kleurtje vind ik wel echt super leuk 🙂

Ik heb op de foto’s twee laagjes aangebracht.

Holografische lakken zijn trouwens prima te verwijderen. Net zo makkelijk als een gewoon creamy lakje. Absoluut niet te vergelijken met een glitterlak.

Ik ben echt super blij met mijn nieuwe nagellakjes. Ik denk dat ik ze heel vaak ga gebruiken.

China Glaze kost €7,95 voor 14 ml. Het zijn dus erg grote flesjes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.