OOTD: B’day!!!

OOTD BDay taart

Zoals ik jullie al vertelde, was ik gisteren jarig. Daarom was het tijd voor een klein feestje. We gingen gezellig uit eten. Ik vind dat ik op mijn verjaardag wel wat extra’s aan mag. Ik vind het leuk om wat nieuws aan te trekken. Het hoeft geen complete outfit te zijn, maar iets nieuws vind ik wel leuk. Daarom kocht ik hier in Suriname een nieuwe Birthday Dress.

OOTD BDay

Tadaa!! Dit is hem dan. Het is een zwart high-low jurk. Ik vind hem echt super mooi. Hij heeft geen mouwtjes en er zitten schattige knoopjes op, waardoor de bovenkant een beetje op een blousje lijkt. Ik kocht hem hier in Suriname voor ongeveer €20,-.
Mijn schoenen zijn gewoon oud. Deze kocht ik lang geleden in Duitsland voor weinig geld. Deze hebben een klein hakje van ongeveer 4 cm. Ik kan hier de marathon op lopen 😉

OOTD BDay schoenen

Verder draag ik blauwe accessoires. Ik draag blauwe oorbellen, met een blauwe armbandje met parels. Verder heb ik mijn nagels mooi blauw gelakt. Mijn haren draag ik verder gewoon los. Niets bijzonders, want ik heb hier geen stijltang of krultang. Dat komt thuis wel weer 😉

Mijn verjaardag was verder erg geslaagd. We zijn lekker uit eten geweest en ik heb ervan genoten 🙂

uit eten

OOTD eten

4 reacties op “OOTD: B’day!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.