Dagelijkse hand en nagel routine

Hand en nagelverzorgings routine met tekst

Ik ben elke dag in de weer met allerlei beautyprouducten. Voor ik ga slapen heb ik een aparte routine en wanneer ik opsta ook. Al deze routines kennen hun eigen producten, rituelen en gebruiken. Vandaag geef ik jullie een kijkje in mijn hand- en nagelroutine.

Mijn nagelroutine doe ik zeker wel elke dag. Ik zit erg veel thuis achter de computer en daar heb ik alle producten bij de hand. Als ik even moet wachten of als ik in mijn pauze even een beauty filmpje kijk, pak ik al snel de handcrèmes en de nagelverharder erbij.

Hand en Nagelverzorging hand

Deze twee producten gebruik ik voor mijn handen. Je ziet als eerste de Etos Hand&Nail lotion. Dit is een super fijne handcrème voor dagelijks gebruik, omdat hij erg vloeibaar is en daardoor erg snel intrekt.

Ook zie je de bekende Lush Lemony Flutter. Deze gebruik ik voor mijn nagelriemen. Dit is de huid rondom je nagel. Deze maakt ze lekker zacht en soepel. Ik heb trouwens pan geraakt in mijn Lemony Flutter!!

Hand en Nagelverzorging

Het geheim van mijn nagels is deze killer combo. Ik heb hem nog niet zo heel lang geleden ontdekt en daarom deel ik hem met jullie. Ik gebruik de nagelverharder van Herome. Deze maakt mijn nagels zo hard als steen, maar maakt ze ook droog. De Trind nail balsam helpt het vochtgehalte te herstellen. Gescheurde nagels zijn verleden tijd. Voor mij werkt dit perfect.

Welke producten gebruik jij dagelijks?

3 reacties op “Dagelijkse hand en nagel routine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.