Beautyshoppen in Goes

DaantjexDirectioner

Zoals ik jullie in deze shoplog al liet zien had ik wat dingen geshopt in Goes. Dit is een vrij grote stad in Zeeland. Ik had er eigenlijk nog nooit wat over gehoord, maar je bleek hier echt geweldig goed te kunnen beauty-shoppen. Ik was in ieder geval positief verrast.

Tumblr | via Tumblr

Als eerste is de Dio in Goes echt een aanrader. Ze verkopen hier onder andere het merk Essie. Maar dat is niet het enige, er zit namelijk maar liefst 20% korting op alle kleuren. Ik weet niet of dit een tijdelijke actie is, maar zo zag het er niet naar uit. Essie is een kwalitatief goed nagellakmerk. Ik hoor altijd dat hun kleuren erg goed dekken en de verzorging ook een aanrader is. Ik heb ze zelf nog niet geprobeerd, maar dat wil ik wel graag.

Shoplog ikea en goes douchgel framboos tbs

Goes beschikt ook over een Body Shop. Dat had ik niet verwacht in zo’n kleine stad. Ik vind de Body Shop echt heerlijk. Ik vond de winkel ook erg fijn. Hij zit op een hoek en heeft hiermee een grote etalage. Ik vind dit prettig, want dan kan ik zien wat er nieuw is in de winkel. Daarbij was de winkel vrij ruim voor een Body Shop. Je kon er lekker rustig even rond kijken. Ga hier vooral eens kijken tijdens de sale, want de sale van de Body Shop is echt geweldig!

China glaze nagellak stash

Wat ik echt een topper vond is de DA in Goes. Wat is er zo bijzonder aan de DA? Ze verkopen hier China Glaze!!! OMG, dit merk is zo lastig te verkrijgen in Nederland en hier verkopen ze het gewoon in de winkel. Ik vind nagellak altijd wel prettig om in het echt te bekijken, zodat ik me niet vergis in de kleur. Ik ben jaloers dat dit niet overal te verkrijgen is.

Dit waren mijn shoptips voor de stad Goes. Hopelijk heb je er wat aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.