Armani Mania femme parfum

 

Armani Mania femme review

De laatste tijd test ik niet meer zo heel veel nieuwe geuren. Toch heb ik vandaag weer een leuke geur voor jullie in de aanbieding. De geur Mania van Armani bestaat al sinds 2004, maar ik had er nog nooit van gehoord. Laat staan dat ik er een mening over had. Dat is nu wel anders.

Armani Mania femme review

De verpakking en de advertentie hierboven wekken bij mij geen nieuwsgierigheid op. Ik vind de verpakking erg saai en hij spreekt me eigenlijk niet aan. Ik vind het iets te simpel. Hallo, het oog wil ook wat!

Noten:

Topnoten: laurier, mandarijn en roze kruiden
Hartnoten: lelie en pioenroos
Basisnoten: cederhout, musk en amber

De noten zien er niet heel spannend uit vind ik. Ik vind ze niet erg bijzonder. Toch vind ik de geur verbazingwekkend lekker. Het is geen super originele of opvallende geur. Dit is echt een klassieker. In het begin is hij lekker fris, met een tikkeltje zoet. Na een tijdje wordt de geur wat warmer en heeft de geur echt wat romantisch. Dit zou echt een geur zijn die ik op zou doen als ik een date had bijvoorbeeld. Of nog beter; om iemand cadeau te doen als je elkaar nog niet zo lang kent. Ik denk dat veel vrouwen dit parfum wel kunnen waarderen.

De precieze prijzen van dit parfum kan ik niet vinden, maar het ligt allemaal rond de:

50 ml kost ongeveer €65,-
75 ml kost ongeveer €80,-

 Wat is jouw favoriete parfum van dit moment?

 

2 reacties op “Armani Mania femme parfum

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.