Miss Sporty perfect colour lipstick: 37, I like

Miss Sporty lipstick

Deze leuke liefroze kleur, genaamd ‘I like’, zat in mijn Waat Beautybox. Ik werd er wel nieuwsgierig van. Ik vind het namelijk leuk om nieuwe lipkleuren te ontdekken. Ik baarde me wel enige zorgen over deze kleur. Hij ziet er wel erg licht uit. Benieuwd naar hoe hij staat?..

De Waat beautybox belooft dat dit een fantastische lipstick is die bij elke outfit past. Hij heeft een hoge kleur-intensiteit en zorgt voor een rijke en schitterende kleur op je lippen die wel 6 uur blijft zitten. Daarnaast zorgt deze lipstick voor zachte en gehydrateerde lippen.

Miss Sporty verpakking

Als eerste de verpakking. Ik vind hem erg lelijk. Het is een donkerblauwe huls die wat goedkoop oogt. Hij is niet rond en ook niet vierkant. Eerder vierkant met afgeronde hoeken. Verder is de huls compleet blanco, er zit alleen een lelijke sticker op met een barcode daarop. Minpunten voor de verpakking dus.

Miss Sporty lipstick 37 i like

De lipstick zelf ziet er wel goed uit gelukkig.

Miss Sporty lipstick swatch

Als ik de lipstick swatch is hij nog lichter dan hij in de huls lijkt. Het is bijna een lila kleur. In ieder geval erg licht roze met een lichte ondertoon. Oioioi, hoe zal dit staan…

Miss Sporty lipstick lipswatch

Dit is de lipstick op mijn lippen. Opeens heb ik lila lippen. Ik heb van mezelf vrij gepigementeerde lippen.
De lipstick voelt wel erg romig aan, maar voor mijn gevoel een beetje te. Als ik mijn lippen tegen elkaar aan wrijf om de lipstick goed te verdelen gaat de lipstick schuiven. Hierdoor hoopt de lipstick zich op sommige plekken op en ontstaan er gaten op andere plekken. Aanbrengen gaat dus niet super makkelijk.

Laten we naar de full face kijken.

Miss Sporty lipstick full face

OMG! Dit is echt schandalig. Het kan echt niet. Ik vind het zo verschrikkelijk lelijk. Ik vind het een beetje een Oh, Oh Cherso/Snooki kleur. Wat een ellende! Deze kleur heb ik een keer op mijn lippen gesmeerd, maar daarna nooit weer!

Ik heb ook een boterham gegeten toen ik deze lipstick op had, maar dat overleefde de lipstick niet. Mijn boterham werd ook mooi lila en de rest van de lipstick is waarschijnlijk ergens in mijn maag beland. Deze lipstick blijft never nooit zes uur lang zitten.

Miss Sporty perfect colour lipstick kost €2,49. Maar ik vind hem het totaal niet waard. Misschien is een andere kleur beter, maar ik kan me hier nergens mee vertonen. Sorry dat ik zo negatief ben over deze lipstick, maar ik kan er echt niets meer van maken…

Of zijn jullie het niet met me eens?

5 reacties op “Miss Sporty perfect colour lipstick: 37, I like

  1. Ah pfoe wat een vreselijke kleur! Lila kan best wel als je het goed combineert, Viva Glam Nicki 2 vind ik echt hemels 😀 Ik gebruik er altijd een knalroze lipliner onder zodat het lila wat warmer wordt en dus draagbaarder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.