Vaseline Spray & Go body moisturiser: Aloe Fresh

Vaseline Spray & Go moisturizer

Een body lotion in sprayvorm. Dit had ik nog niet eerder gezien. Ik ben niet zo trouw aan body lotions of body butter. Ik pak het niet super vaak. Ik was wel erg benieuwd naar deze spray. Hij staat bij de douche en ik was benieuwd of ik deze misschien sneller zou pakken. Even sprayen en klaar is kees.

Ik heb zelf de Aloe Fresh versie. Er is ook een Essential Moisture en een Cacao Radiant variant.

Vaseline Spray & Go moisturizer kop

Vaseline Spray & Go moisturizer kop dicht

De spray komt in een flacon die je open en dicht kan draaien. Hierdoor spray je niet per ongeluk je hele tas vol als je op reis bent. Je hebt ook geen losse dop die je natuurlijk na twee dagen al kwijt bent. Ik zeg; ideaal.

Vaseline Spray & Go moisturizer ingredienten

Hierboven zie je de ingrediënten. Ik zie wat verzorgende dingen als glycerine en ook het aloë vera extract staat vrij hoog in de lijst. Er zitten wel siliconen in deze body moisturiser.

Vaseline Spray & Go moisturizer aloe vera swatch

De vloeistof zelf is wit van kleur als een echte body lotion.

Vaseline Spray & Go moisturizer spray

Vaseline Spray & Go moisturizer uitgesmeerd

Op de bovenste foto zie je dat ik de spray op mijn arm heb verdeeld door een snelle beweging. Op de onderste foto heb ik de lotion uitgesmeerd. Je moet hem nog wel even uitsmeren. Het zou nog beter zijn als de nevel zo fijn was dat ook dit overbodig was.

Je ziet er niets van en het voelt lekker aan. En deze trekt zo snel in! Ik was verbaasd. Het is wel een erg luchtige lotion en niet geschikt voor super droge schilferige huidjes. Daar is zwaarder geschut voor nodig. Misschien is de ‘Essential Moisture’ versie meer geschikt voor dit soort huidjes. Deze vind ik echter lekker fris voor in de zomermaanden. Trouwens, het is ook heerlijk om deze even in de koelkast te zetten. Dat is pas fris!

Vaseline Spray & Go moisturizer flacon

Vaseline Spray & Go moisturizer aloe vera

Ik moet zeggen dat ik erg enthousiast ben over deze body moisturiser. Hij werkt snel en makkelijk en hij voelt fijn aan op mijn huid. Ik pak hem vaker doordat hij erg snel werkt.

Ik hoorde van anderen dat hun badkamer er erg glad van wordt. Pas hier dus wel een beetje mee op. Ik blijf zelf gewoon in het douchegedeelte staan en stap eruit als ik klaar ben met sprayen, of ik sta op de badmat. Voor mij is dus dit niet aan de orde.

De Vaseline Spray & Go body moisturiser kost normaal €6,89 voor 190 ml. MAAR: tot 8 september krijg je 40% korting op alles van Vaseline. Je betaalt dan voor deze spray maar €4,13. Ik vond het wel de moeite in ieder geval 😉

6 reacties op “Vaseline Spray & Go body moisturiser: Aloe Fresh

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.