Catrice eyeliner pen

Catrice eyeliner pen

Ik ben erg gevoelig voor enthousiaste mensen om me heen. Als mensen ergens enorm enthousiast over zijn, ga ik dat overnemen. Dit geldt ook voor producten. In mijn omgeving zijn mensen altijd lyrisch over de eyeliner pen. Toch wil het enthousiasme wat dit betreft nog niet echt over slaan. Ik vind ze vervelend, het puntje is meestal niet nat genoeg en ze drogen snel uit. Toch heb ik vertrouwen in de mensen om me heen. Ze zullen het vast bij het rechte eind hebben en ik ben gewoon nog niet het goede product tegengekomen. Daarom liet ik me maar weer eens verleiden tot het testen van een eyeliner pen. Deze keer van Catrice.

Catrice eyeliner pen verpakking

De verpakking is prima. Simpel en zwart. Wel lastig om te fotografeen door de spiegelende letters. Verder wordt er weinig beloofd, behalve dan dat hij extra lang zou blijven zitten.

Catrice eyeliner pen black kwastje

Het puntje is vrij hard en kort. Hierdoor is hij wel goed te controleren en kan je een strak lijntje zetten.

Catrice eyeliner pen swatch

De swatch ziet er prima uit. Hier en daar is het lijntje niet super strak en het lijntje is ook niet super zwart. Maar hij kan ermee door.

Catrice eyeliner pen test

Catrice eyeliner pen review

Op mijn oog is het lijntje nog minder zwart. Ik durf zelfs te zeggen dat het lijntje grijs is. Ik dacht toch echt dat ik een zwarte eyeliner had gekocht? Meh… wat een teleurstelling. Een wing zetten is nog vrij lastig, omdat er niet zo veel kleur van de stift af komt. Het lijntje is verder wel aardig strak, maar hij is gewoon niet zwart!

De eyeliner blijft verder prima op zijn plek zitten, maar niet per se beter dan andere eyeliners. Over all, zou ik deze eyeliner lekker laten liggen. Ik word er niet enthousiast van en heb nog steeds niet de perfecte eyeliner gevonden. Ik zou nog eerder voor die van Essence gaan, die werkt beter en kost minder geld 😉

De Catrice eyeliner pen kost €2,99 voor een onbekend aantal ml.

4 reacties op “Catrice eyeliner pen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.