Golden Rose 3-colors bronzer SPF 15

Golden Rose 3 colors bronzer

Gisteren zag je deze Golden Rose 3 colors bronzer voorbij komen in mijn Beautybox Unboxing Video. Ik werd er wel enthousiast van. Deze bronzer heeft drie kleuren, waardoor je de perfecte kleur kan mixen voor jouw huid. Ideaal! Vooral voor in de beautybox, want zo krijg je geen producten waar je niets aan hebt. Daarbij zit er SPF 15 in de bronzer. Is dat even mooi meegenomen?!

Golden Rose bronzer

Als je de bronzer uit het doosje haalt zie je dit. De verpakking is van plastic en voelt een beetje goedkoop aan. Hij doet me denken aan de verpakking die ik heb van een Essence bronzer die ik heb. Het logo in de poeder vind ik dan wel weer leuk.

Golden Rose bronzer open

Hier zie je de drie kleuren weer. De lijnen tussen de kleuren zijn niet zo mooi strak en zien er een beetje rommelig uit. De onderste kleur is erg licht. Lichter dan de meeste huidskleurtjes. De tweede kleur is wat donkerder en heeft duidelijk een gele ondertoon. De bovenste is nog een stuk donkerder en heeft een wat meer rode ondertoon.

Golden Rose bronzer ingredienten

Dit zijn de ingrediënten. De basis van de poeder is talkpoeder. Dit is een goedkoop ingrediënt maar werkt prima. Mica zorgt voor een goede dekking en is een minerale siliconenpoeder. Droogt de huid niet uit. Verder zitten er wel parabenen in deze bronzer.

Golden Rose bronzer swatch

Hier heb ik de drie kleuren apart van elkaar geswatcht. Meh… Je ziet de kleuren niet heel duidelijk, weinig pigment. Ik ben niet onder de indruk.

Golden Rose bronzer gemixt

Als ik de kleuren samen mix zie je hem nauwelijks op mijn huid. Of de kleuren hebben exact dezelfde kleur als mijn huid of de kwaliteit is gewoon zwaar belabberd…

Een beetje bevooroordeeld begin ik met testen op mijn gezicht.

Golden Rose bronzer full face

Golden Rose bronzer shaped

Oeh dit vind ik dan wel weer mooi. Het is niet overdreven, maar super natuurlijk. Ik heb me het meest geconcentreerd op de bovenste twee kleuren en die aangebracht. Het is alsof je een mooie schaduw onder je jukbeen hebt. Ik vind shapen op deze manier bij mezelf meestal niet zo mooi. Ik zie er dan een stuk ongezonder uit, vind ik. Met deze bronzer valt het enorm mee! Ik vind het echt mooi 🙂 Mijn jukbeen popt er echt uit.

Golden Rose 3 color bronzer sponsje

Er zit ook nog een sponsje bij, maar dat gebruik ik liever niet. Ik gebruik liever een degelijke kwast.

Golden Rose gebruikt

Na gebruik lopen de kleuren wel enigszins door elkaar. Ik ben benieuwd hoe deze bronzer er na een aantal maanden intensief gebruik eruit ziet…

Golden Rose doosje logo

Ik ben super positief verrast door deze bronzer. Ook super goed dat er een beetje SPF in zit! De verpakking vind ik iets minder, maar op mijn gezicht is hij des te mooier. Niet zo geschikt voor de multitasker die zijn bronzer ook graag als oogschaduw gebruikt, maar zeker een aanrader.

Deze bronzer van Golden Rose kost €8,95 voor 12 gram.

3 reacties op “Golden Rose 3-colors bronzer SPF 15

  1. oeh, toen ik de verpakking en de eerste swatches zag was ik niet heel erg onder de indruk. Maar op je gezicht ziet hij er inderdaad heel mooi en natuurlijk uit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.