Nieuws: Urban Decay Naked 3!

Naked3

Jullie weten allemaal hoe gek ik ben op mijn Urban Decay Naked 2 palette. Ik gebruik hem super graag om een dagelijkse look mee te maken. De bruintinten zijn stuk voor stuk erg mooi en bruikbaar. En er is goed nieuws; er is een nieuw zusje geboren. Het Urban Decay Naked 3 palette.

Urban decay naked 3

Dit zouden de kleuren zijn: Stange, Dust, Burnout, Limit, Buzz, Trick, Nooner, Liar, Factory, Mugshot, Darkside en Blackheart. Ik vind de kleuren meer neigen naar het Urban Decay Naked 2 palette, dan naar de eerste versie.

swatches urban decay

Dit zouden de swatches zijn van de kleuren. Ik zie mooie kleuren voor op het ooglid, maar ook voor in de crease. Al met al een prachtig palette, met mooie bruine tinten.

Het palette is onder andere te koop bij Sephora. Helaas hebben de die niet meer in Nederland. Ik vrees dan ook dat we uit moeten zullen wijken naar Frankrijk of Amerika, waar dit palette ongeveer $52,- zal kosten. Ik zou hem zelf niet meteen aanschaffen omdat ik hem best veel vind lijken op haar oudere zus, maar een plaatje is het wel.

Wat vinden jullie van dit nieuwe palette?

Bron foto’s: sephora.com en urbandecay.com

4 reacties op “Nieuws: Urban Decay Naked 3!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.