Pan geraakt!

Pan geraakt CatriceHet raken van de pan (oftewel de bodem van je make-up product). Heerlijk voelt het. Vraag me niet waarom. Telkens als ik dat stukje metaal het oppervlak zie raken, maakt mijn hart een sprongetje. Een oogschaduw of blush maak je nou eenmaal niet zo snel op. De pan raken is dan een hele prestatie.

Laat ik maar meteen beginnen met de heftigste pan. Namelijk deze:

Pan geraakt catrice all round concealer

Het is zelfs bijna geen pan meer te noemen. Dit palette is gewoon zo goed als leeg. Maar liefst vijf keer pan! Je ziet hier het Catrice Allround Concealer Palette. Een palette met drie verschillende huidskleurige concealers, een roze en een groene. Alleen in de groene zit nog een klein beetje product. Het zal dan ook niet lang duren voordat je dit product terug gaat zien in een opgemaakt video.

Pan Geraakt Rosy Outlook

Mac Rosy Outlook

Dan heb ik de pan geraakt van een van mijn favoriete producten, namelijk Mac Rosy Outlook. Ik ben trots. Zou dit de aller eerste blush ooit zijn die ik ga opmaken?

Pan geraakt Bourjois healty mix poeder

Compacte poeders gaan in tegenstelling tot blush en oogschaduw net wat harder. Ik heb al wel eens een compact poeder opgemaakt. Zo heb ik laatst ook de pan geraakt in deze Bourjois Healty Mix poeder. Dit is een super fijne poeder die altijd in mijn toilettas zit als ik ga logeren. Losse poeder is dan toch minder handig. Ik gebruik hem dus niet dagelijks, maar toch begint hij aardig op te raken.

Pan geraakt wet 'n wild eggshells

Oeh pan raken in oogschaduw… Oogschaduw gaat bij mij echt super langzaam op. Ik weet ook niet of ik ooit een oogschaduw echt helemaal op ga maken. Het oogschaduw doosje wat je hierboven ziet heb ik niet eens zo heel lang. Je ziet hier een palette van Wet ’n Wild in de kleur Walking on Eggshells. De bovenste kleur gebruik ik bijna dagelijks en is een van mijn favorieten. Ik kocht deze in Amerika (shoplog).

Pan geraakt NYX champagne

Wow, mega pan in dit palette van NYX, genaamd Champagne & Caviar. Ik heb dit palette al jaren en gebruik het nog steeds wel eens. Ondertussen is het palette helemaal stuk en gaar, maar dat maakt me niet uit. Je ziet dat ik de twee kleurtjes boven echt heel veel heb gebruikt, terwijl andere kleuren nog nauwelijks zijn aangeraakt.

Pan geraakt 88 palette

Jaja, nog meer oogschaduws: ik heb zelfs pan geraakt in mijn 88 matte palette. In de shimmer versie zit ook al een aantal keer pan, maar die ligt bij mijn ouders thuis en gebruikt mijn moeder ook erg vaak. Ik heb pan geraakt in de lichtste highlighter uit het palette. Een lekkere bruikbare kleur.

Pan geraak lush lemony flutter

Tot slot heb ik ook pan geraakt in mijn nagelriemcreme van Lush. De bekende Lemony Flutter. Fijn product. Al hoewel ik hem de laatste tijd echt een stuk minder vaak gebruik, deed ik dat vroeger een stuk meer. Ik zou het eigenlijk weer op moeten pakken…

Zo dat waren alle pannen uit mijn collectie. Zoals je ziet heb ik toch nog bij aardig wat doosjes de pan geraakt. Ik word er altijd wel warm van. Hopelijk vond jij het ook leuk om te zien.

In welke producten heb jij de pan geraakt?

3 reacties op “Pan geraakt!

  1. Gaaf inderdaad!! ik maak alleen oogschaduwbasis, Mascara en mn favoriete Mac poeder op voor de rest nog niks!! ik koop teveel. ik gebruik wel standaard skin 79 bb cream en die ga ik zeker op maken want hij is gewoon perfect 😉 leuke blogpost!!

  2. Ik vind het ook echt super om ergens pan in te raken! Leuk blogpost! 🙂
    Ik heb ook enkele producten waar ik pan en heb geraakt namelijk een bronzer van Catrice en in een aantal oogschaduws.

    Liefs x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.