Picture Me: Juni 2014

IMG_3198

Tijd voor een nieuwe Picture Me! Ik had een leuke aantal weken. Eigenlijk een aantal leuke weekenden. Ik had familieweekend en ben met Pinksteren een weekend weg geweest naar Belgie. Kijk mee!

IMG_3182

Mijn vorige Picture Me sloot ik af door mee te delen dat ik theatervoorstellingen van ballet had gehad. En dat heb ik gemerkt. Dit is hoe mijn knie er vanaf is gekomen… Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden.

IMG_3196

Ik ging weer een weekendje naar mijn ouders en daar lag onze Rex natuurlijk braaf op mij te wachten πŸ™‚

IMG_3200

Met mijn stage hadden we een teamdag. Dat betekent TAART!! Dat moet wel een geslaagde dag worden. Uiteindelijk was het ook. Erg leuke dag gehad, ondanks dat het toen net geen lekker weer was.

IMG_3216

Laatst deed ik me een stijldanswedstrijdje met een vriend. Hij is lid van een studentenvereniging in Leiden en ik werd opgepiept om zijn partner te zijn. We hebben al eens eerder samen gedanst en het was leuk om te doen. Uiteindelijk zijn we zesde geworden van de 32. Niet slecht voor een paar wat nauwelijks samen danst!

IMG_3206

Uit eten bij La Cubanita! Het eten vond ik wel prima, maar ik vond het er iets te vol. Je kan er niet even rustig eten. We waren met een grote groep en uiteindelijk was het een hele gezellige avond.

IMG_3224

Op stage werden we zomaar verrast door een mooi pianoconcert. Wat leuk! Mogen ze vaker doen.

IMG_3226

Laatst had ik ook familieweekend. Mijn familie is knettergek, maar dat maakt ze zo leuk. Onze familie is gigantisch. Hij bestaat uit zo’n 100 man. 100 man mobiliseren is nogal een onmogelijke opgave. Daarom gaan er elk jaar ongeveer 60 man mee op familieweekend. We huren een huis ergens in de bossen, hebben een thema, komen verkleed en doen het hele weekend spelletjes tegen elkaar. Helemaal top! Natuurlijk moest ik ook even een foute selfie maken met mijn nichtje.

IMG_3234Je waant je zo 50 jaar terug in de tijd daar in de middle of nowhere…

IMG_3244

Helaas was het daarna weer tijd om normaal te gaan doen. Back to business, nouja, business… Lekker lunchen zul je bedoelen. Dit broodje smaakte erg lekker!

IMG_3251IMG_3253

Nog meer werk aan de winkel… In Utrecht ben ik lid van een proefpanel. Soms mag je dan komen om eten of drinken te testen. Je moet hierover dan een paar vragen beantwoorden. Je krijgt er heel prima voor betaalt en je krijgt gratis eten! Hier testte ik tomatensoep. Smaakte goed!

IMG_3259

Voetjes zomerklaar gemaakt. Ik probeerde eens om mijn Sensationails op mijn teennagels te doen. Mwa, ik ben niet heel enthousiast. Ik heb het idee dat het niet veel langer blijft zitten dan gewone nagellak op je tenen. Weten we dat ook weer πŸ˜‰

IMG_3260

Voorjaarsschoonmaak! Jullie zien deze kast wellicht wat vaker in video’s. Ik zit hier altijd voor als ik film. Dit is de binnenkant. Ik heb hem maar even uitgeruimd, want het was een grote bende.

IMG_3265

Ik beproefde mijn geluk in een gezellig avondje casino. Ik vind dit altijd erg leuk om te doen, maar niet te vaak. Het moet wel leuk blijven. Ik ging die avond met €8,- winst naar buiten. Heb ik toch mooi mijn entree en wat drankjes eruit gehaald. Dat was een leuke gratis avond πŸ˜‰

IMG_3306

Ik proefde dit mierzoete drankje, genaamd Source. Hm, je tanden knaller ervan uit je mond. Dit smaakt trouwens naar Haribo kersjes.

IMG_3318

Hier houd ik meer van! Een gezonde lekkere verse jus op het terras! Hmmm!

IMG_3319

Ooh hij is zo schattig als hij slaapt.

IMG_9974

Met Pinksteren gaan we altijd op vriendenweekend. Dit jaar gingen we naar de Belgische kust. We hebben het hele weekend genoten van het weer. We hebben lekker gezwommen, in de tuin gelegen en zijn lekker naar het strand geweest. Natuurlijk hoort een terrasje ook bij het ultieme zomergevoel! Heerlijk!

IMG_3426

Oeh! Er is een nieuwe Milka smaak uit. Milka met Chips Ahoy. Ik kon hem natuurlijk niet laten liggen. Ik ben gek op de Milka versie met Oreo. Ik besloot hem mee te nemen. Eenmaal thuis duurde het natuurlijk niet lang voordat hij open was. Ik moet eerlijk zeggen dat ik hem beter had verwacht. Er zit niet heel vel koek tussen, maar meer een laagje crème met stukjes erin. Ik vond het een beetje een tegenvaller. Je kan hem dus gerust laten liggen in de winkel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.