Mascara op je onderste wimpers?

IMG_0267

Mascara is het meest gebruikte make-up product door vrouwen. Het geeft al snel een net wat mooiere oogopslag, maar het effect is erg subtiel. We houden er massaal van. Toch zit er veel verschil in hoe je het kan gebruiken. Gebruik je één laagje of meerdere laagjes? Misschien gebruik je wel eerst een mascara voor lengte en separatie en daarna een voor volume. Vandaag wil ik jullie mening weten over mascara; namelijk, draag je ook mascara op je onderste wimpers?

Mascara onder?

Dit ben ik. Op mijn linkeroog (rechts op de foto, draag ik geen mascara op mijn onderste wimpers. Op mijn rechteroog (links op de foto) draag ik wel mascara op mijn onderste wimpers.

Ik draag zelf nooit mascara op mijn onderste wimpers, omdat ik het gevoel heb alsof mijn onderste wimpers vrij lang zijn vergeleken met mijn bovenste wimpers. Ze zijn een beetje uit proportie. Toch doet het wat met je gezicht. Ik zie op bovenstaande foto een beetje dat mijn oog optisch naar beneden wordt getrokken als ik er mascara op heb. Ik vind dit eigenlijk wel mooi. Daarbij vind ik het wel een mooie omlijsting van je ogen. Het lijkt iets meer in balans te zijn.

Een nadeel van mascara op mijn onderste wimpers is dat ik merk dat mijn mascara aan de onderkant vrij snel brokkelt. Deze haartjes zijn iets minder stevig en ik heb het idee dat de mascara hierdoor sneller ‘slijt’ en in brokjes onder mijn ogen komt te liggen. Als je nog geen wallen had, dan lijkt het nu wel zo.

Hm, ik weet het dus niet zo goed. Wat vind jij? Draag jij altijd mascara op je onderste wimperrand?

2 reacties op “Mascara op je onderste wimpers?

  1. persoonlijk draag ik altijd mascara op mijn onderste wimpers. Je zou eens een andere mascara kunnen proberen, misschien brokkelt die niet af. Ik vind het effect wel heel mooi staan bij je, moet je vaker doen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.