NOTD: Herome mini Oranje!!

Herome oranje lak

Vandaag is de laatste avond dat we onze oranje outfit tevoorschijn mogen toveren. We hadden het liever pas morgen gedaan. Het mooiste van dit alles is dat je nu de prachtige oranje en rood-wit-blauwe nagellakjes en andere make-up met fikse korting kan scoren. Maar mocht je dit lakje tegenkomen in de uitverkoop. Is hij dan de moeite waard?

Herome oranje lak klein

Dit lakje is van Herôme en heeft geen naam. Aan de onderkant zie ik alleen het nummer 308 staan. Daarbij is het flesje inie-minie. De kleinste uit mijn collectie. Super cute, want ik ben gek op kleine schattige dingen.

Herome oranje lak swatch

Ondanks dat het een klein flesje is, lakt de nagellak fijn. Het kwastje is namelijk niet uitzonderlijk klein, maar nog redelijk vol. Ik vind hem heerlijk!

De kleur zelf vind ik erg leuk. Lekker fris oranje zoals sinaasappeltjes. Ik vind het alleen wel een beetje hinderlijk dat hij niet volledig dekt. Je ziet de witte randjes van mijn nagels er doorheen en dat vind ik toch wel een beetje jammer. Ik draag op de foto’s twee laagjes.

Herome oranje shimmer lak

Zoals je op de close-up kan zien zitten er kleine shimmertjes in de lak! Leuk!! Ik word hier wel blij van.

Al met al vind ik het een hele leuke, frisse kleur. Maar misschien is het wel even slim als je de moeite neemt om drie laagjes aan te brengen.

Dit mini-lakje van Herôme bevat 4 ml en kost normaal €2,99.

1 reactie op “NOTD: Herome mini Oranje!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.