Hema wenkbrauwpotlood

Hema wenkbrauwpotlood 11.2

Hoe kan het nou dat ik een product dagelijks met heel veel liefde gebruik en er geen review van staat op mijn site? Het werd dus hoog tijd dat ik wat zou schrijven over dit fantastische wenkbrauwpotlood.

Hema wenkbrauwpotlood

Ik gebruik dit potloodje nu denk ik al twee of drie jaar elke dag. Ik heb de kleur 11 en die bevalt me erg goed. Hij is wel iets lichter dan mijn eigen haarkleur, maar dat vind ik er juist wel wat natuurlijk uit zien.

Hema wenkbrauwpotlood borsteltje

Op de achterkant van het potloodje zit een handig borsteltje om je wenkbrauwen mee door te kammen. Ik gebruik deze ook erg vaak. Vind het super dat deze gewoon op de achterkant zit.

Hema wenkbrauwpotlood swatch

Hierboven heb ik wat swatches gemaakt met het potlood. De bovenste twee streepjes zijn met een vrij botte punt gemaakt. Het potlood is dan net even wat zachter. De onderste twee heb ik gemaakt nadat ik de punt geslepen had.

Het potlood is niet heel erg gepigmenteerd. Ik vind dat zelf niet erg bij een wenkbrauwpotlood omdat ik zelf heel erg hou van zachte wenkbrauwen.

Hema naturel wenkbrauwen

Op de foto hierboven zie je mijn wenkbrauwen als ik helemaal niets met mijn wenkbrauwen heb gedaan. Mijn wenkbrauwen zijn wel goed zichtbaar, maar ik vind het net wat mooier als ze wat meer gedefinieerd zijn.

Hema wenkbrauwpotlood full face

En op deze foto heb ik mijn wenkbrauwen bijgetekend met het potlood en doorgekamd met de achterkant van het potloodje. Ik vind het net even wat beter en het doet erg veel met je gezicht vind ik. Hier zie je nog even een close-up waarbij ik mijn wenkbrauwen heb bijgewerkt:

Hema wenkbrauwpotlood close up

Al met al ben ik super blij met het Hema wenkbrauwpotlood. Hij doet zijn werk gewoon goed. De kleur past heel goed bij me (er zijn trouwens nog verschillende andere kleuren) en ik vind het fijn dat er een borsteltje op de achterkant zit. Dan heb ik nog niet eens gesproken over de prijs of de verkrijgbaarheid. Ik ben vol lof over dit product en zal het hopelijk nog veel jaren met veel plezier mogen gebruiken!

Het Hema wenkbrauwpotlood kost €2,-. That makes me happy.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.