Meeki nagellak

Meeki nagellak doosje abonnement

Meeki? De kans is aanwezig dat je hier nog nooit van hebt gehoord. Voor mij gold een paar weken geleden hetzelfde. Totdat ik een pakketje ontving, met producten om te testen van dit nieuwe merk. Zonder enige voorkennis begon ik met testen.

Meeki verpakking doosje

Dit is het doosje. De presentatie vind ik erg mooi. Wel is het doosje van karton volgens mij. Hierdoor is hij niet heel kwalitatief, maar ik vind het wel mooi gedaan!

Meeki verpakking

In het doosje zitten twee kleuren. Genaamd Couture Red en Champagne Beige. Ik denk niet dat ik hoef uit te leggen welke kleur welke is. Een grappig detail vind ik dat als je de kleurtjes schuin in het doosje legt, je de letter M ziet verschijnen. Leuk!

Meeki kwastje

De kwastjes zijn erg dik! En dan bedoel ik ook echt dik. Ik vind grote, brede kwastjes wel prettig, maar misschien is het een klein beetje overdone. Vooral omdat de flesjes zo lang en smal zijn, krijg je erg veel product op je kwastje. Bij mij heeft dit wel even tot een troep geleid. Misschien is het een kwestie van wenen.

Meeki Red swatch

Het resultaat. Hierboven zie je een swatch van Couture Red. Dit is een rode kleur met een bruine ondertoon. De finish is creamy. Omdat ik daaronder transparante gellak draag wordt het geheel super glanzend. Ik vind het mooi! Erg chique en feestelijk. Dit is trouwens ook een goede basic kleur voor op je teennagels.

Meeki champagne swatch zonder flits

Meeki champagne swatch met flits

Champagne Beige is een meer bijzondere kleur. Omdat hij een metallic finish heeft is hij wat lastig om goed op de foto te zetten. De kleur is lichtgoud. En hij dekt redelijk goed. Met twee laagjes dekt hij eigenlijk volledig.

Toen ik het pakketje binnen kreeg, leken deze nagellakken wellicht bij elkaar te passen. Ik dacht aan een rode basiskleur met een gouden glitter topcoat? Ik besloot het te proberen.

Meeki topcoat swatch

Ik heb bewust de rode kleur een beetje zichtbaar gelaten, zodat je kan zien dat hij er echt overheen zit. Dit is namelijk met slechts één laagje van Champagne Beige over Couture Red heen. En zoals je ziet dekt Champagne Beige te goed om als topcoat te functioneren.

Dan misschien als soort french manicure?

Meeki nagellak french manicure

Super cute zou ik zeggen! Echt heel kerstachtig! Ik kreeg hier dus wel ruzie met het kwastje omdat er te veel lak op het kwastje kwam, waardoor ik mijn halve vinger mee lakte. Ik vind het effect wel leuk.

De kwaliteit is trouwens prima. Ze blijven ongeveer 5 dagen zitten op mijn nagels zonder te chippen. Wel moet ik zeggen dat ik altijd onder mijn nagellak een doorzichtige laak gellak draag om mijn nagels sterk te houden. Dat draagt natuurlijk ook bij aan de houdbaarheid.

Al met al zijn het leuke lakjes. Vooral de Champagne Beige is een aanvulling, omdat het geen standaard lak is. Daarbij lakt hij nagenoeg streeploos, wat je niet vaak zien bij lakjes met een metallic finish.

Zoals in de intro al even benoemd, is Meeki een nieuw merk. Het is nog niet te koop in de winkel en het is ook niet zeker dat dat in de toekomst zo zal zijn. Het gerucht gaat dat dit merk aangeboden zal worden in de vorm van een abonnement. Het idee is dat je bijvoorbeeld maandelijks een setje per post opgestuurd krijgt. Per maand betaal je dan €12,50 per setje inclusief verzendkosten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.