E.O.T.D. NYX Champagne & Caviar pallet

 

Vandaag heb ik een Eyes Of The Day voor jullie. Het is een vrij natuurlijke, rustige look geworden met een wat heftigere eyeliner. Kijk mee voor meer foto’s en de producten die ik heb gebruikt.

De producten:

Voor deze ooglook heb ik de volgende producten gebruikt:

 

Rimmel – Exaggerate eyeliner – kleur: 001
Catrice – Eyeshadowbase
Max Factor – Xperience volumising mascara

Verder droeg ik op mijn gezicht:

Bourjois – Healthy mix serum foundation – kleur: 52 vanille
Bourjois – Healty mix concealer – kleur: 51 ├ęclat clair

 

Niet op de foto:
Body Shop – Loose face powder – kleur: 02
Essence – Sun club bronzer – kleur: 01 natural

Voor de oogschaduw gebruikte ik dit palletje van NYX:

NYX Champagne & Caviar pallet

Ik gebruikte de witte kleur links onder in de hoek als highlighter onder mijn wenkbrauw, en in mijn binnenste ooghoek. De twee kleuren in de rechter bovenboek gebruikte ik op mijn ooglid. En de de middelste kleur op de onderste rij gebruikte ik in mijn arcadeboog.

Dit is het resultaat. Ik vind een look die eventueel wel overdag zou kunnen, maar die eyeliner moet je dan wel durven. Ik zou dit eerder dragen bij bijvoorbeeld een avondje naar het theater, of naar de bioscoop.

Hopelijk hebben jullie er wat aan. In ieder geval een hele fijne dag vandaag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.