NOTD; Catrice, Meet me at coral island.

 

Vandaag laat ik jullie een nieuwe Nail Of The Day zien. De kleur die ik op de foto draag is een kleur van Catrice, namelijk de kleur ‘Meet me at coral island’. Zoals de naam al doet vermoeden, is het een koraaltin met een creamy finish. Kijk mee naar de swatch.

Ik vind het een erg prettig lakje. Hij dekt voldoende in twee laagjes. Op de foto draag ik ook twee laagjes. Door de flitser lijkt hij iets minder goed te dekken dan hij daadwerkelijk doet. In werkelijkheid dekt hij gewoon prima.

 

 

Hij lakt ook prima. Geeft geen strepen en is ook makkelijk te verwijderen. Hij blijft echter wel goed zitten als je dat zou willen. Een dag of vijf moet hij zeker volhouden, maar dit is ook afhankelijk van je eigen nagels. Op zwakke, broze nagels blijft nagellak minder goed zitten dan op sterke, harde nagels.

Zoals ik van Catrice gewend ben, stelt ook deze nagellak niet teleur. Je krijgt een leuke kleur, voor een niet te hoge prijs. En is erg gemakkelijk verkrijgbaar.

Catrice is te koop bij Kruidvat, en kost €2,49 voor 10ml.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.