My Work

Een hele tijd geleden heb ik een basiscursus fotografie gevolgd. Hiervoor kreeg ik af en toe opdrachten mee naar huis. Ik laat jullie zien wat ik onder andere heb gemaakt tijdens de cursus.

 

Als eerste kregen we een opdracht in de kloostertuin in Utrecht. Hier moesten we foto’s maken voor in een folder van een VVV kantoor. Gewoon mooie foto’s dus. Kijk mee naar het resultaat:

In de gangen

Fontein in de kloostertuin

Doorkijkje

Valt het al op dat ik van staande foto’s houd? Mijn docent was trouwens niet zo’n fan van de eerste foto, aangezien er een te groot gedeelte van de foto onscherp is. Ook het gedeelte waar je blik naartoe getrokken wordt is onscherp. Helemaal mee eens, maar ik ben nou eenmaal geen professional.

De volgende opdracht was een serie over beweging. Ik heb hiervoor mijn hondje gefotografeerd. De foto is kwalitatief niet zo best maar ik vind hem zo schattig dat ik hem jullie niet wilde onthouden.

Hier zie je een poging tot het pannen. Erg moeilijk vind ik het, en het is ook weer niet de beste foto, maar het idee is hopelijk wel duidelijk 🙂

Als laatste moest ik een serie maken in mijn badkamer. Ik dacht leuk, water!! Dat bleek best tegen te vallen. Ik begon vol goede moed, maar het wilde niet lukken. Het licht was er slecht en mijn badkamer is gewoon niet zo interessant. Ik besloot de opdracht even te laten rusten en gewoon lekker te gaan douchen. Vervolgens begon ik te tekenen op de muur van de douchecabine. Met deze foto als resultaat.

 

Later heb ik ook nog deze foto gemaakt aangezien het een serie moest zijn;

Ik vond deze leuk omdat het me zo aan zonnestralen deed denken. Je weet wel; dat je lekker door het bos fietst in de ochtend en dat dan al die zonnestralen prachtig door de bomen schijnen. Dit zijn natuurlijk geen zonnestralen, maar stralen water.

Hopelijk vonden jullie dit leuk om te zien. Laat weten wat jullie ervan vonden. Mocht je zelf een leuke foto hebben gemaakt, stuur hem dan ook vooral op! Ik vind het ook leuk om te zien wat jullie maken 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.