NOTD: O.P.I. No Room For The Blues

O.P.I. No room for the blues

 

Vandaag laat ik jullie weer een nieuwe nagellak zien. Deze keer de kleur ‘No Room For The Blues’ van O.P.I.

 

Ik ben erg te spreken over deze nagellak. Zoals we gewend zijn O.P.I.

Ik ben altijd al groot fan geweest van de lakjes van O.P.I.. Waarom? Ten eerste vind ik het kwastje van de nagellak geweldig. Het is vrij groot, maar niet zo groot dat je je halve vingers vol smeert. Hij heeft lekker veel haren, wat ik zelf erg prettig vind. Streperig lakken is niet aan O.P.I. besteed, voor zover ik heb ontdekt.

De kleur vind ik ook leuk. Het is een blauwe kleur, met koele (beetje grijze) ondertonen. En daardoor ook geschikt voor de herfst en winter. Het is geen afgezaagde pastel of neon blauwe kleur.  Ik hou van orginele kleuren 🙂

Ook de verpakking is erg groot. In een potje zit 15 ml. In vergelijking met bijvoorbeeld de nagellak van Sephora eigen merk, zit 5 ml. Als je het om gaat rekenen is het dan een stuk minder duur.

O.P.I. is onder andere te koop bij Sephora voor €13,95. Voor meer verkooppunten bij jou in de buurt, klik hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.