China Glaze nagellak stash

China-Glaze-stash-nagellakLaatst liet ik jullie mijn Catrice nagellak stash zien. Echter, ik heb nog meer nagellakjes voor jullie in de aanbieding. Kijk mee naar mijn China Glaze nagellak stash.

China-Glaze-Sci-fiVan links naar rechts: Hi-Tek en Sci-Fi

Laat ik direct beginnen met mijn minst favorieten. Hierboven zie je de kleuren Hi-Tek en Sci-Fi uit de Khrome collectie. Beide kleuren hebben een metallic finish. Hi-Tek is een koper kleur. Hij is niet bruin, maar ook niet goud. Hij zit er precies tussenin. Sci-Fi is een zilveren kleur met blauwe, koele ondertonen. Deze zijn niet favoriet, omdat ze erg streperig lakken. Vooral Sci-Fi draag ik hierdoor bijna nooit.

China Glaze poolsideVan links naar rechts: Turned up turkois, Pool party, Bermuda Breakaway

Als eerste op de foto zie je ‘Turned up turkois’, ik moet gelijk zeggen dat hij in het echt een stuk feller is en veel minder mint groen. Hij is eerder grasgroen. Daarbij staat op de onderkant dat het een neon kleur is. Ik vind de kleur erg leuk, maar toch draag ik hem niet zo vaak. Ik vind hem nogal uitgesproken.

Als tweede die je ‘Pool party’ uit de Poolside collectie van een aantal jaren geleden. Deze kleur is zรณ fel neon! Meer neon dan dit kan bijna niet. Ik vind deze erg leuk op mijn tenen in de zomer. Het is echt een hele opvallende kleur.

Van de derde kleur ‘Bermuda Breakaway’ zag je laatst al een swatch voorbij komen. Dit is een donkerblauwe kleur. Ik vind hem erg mooi en altijd geschikt. Een hele mooie lak. Lees hier het artikel.

China Glaze OMGVan links naar rechts: Visit me in prism, BFF, DV8, L8R G8R

Dan komen we nu aan bij mijn favorieten. Dit zijn allemaal holografische lakjes. Visit me in prism komt uit de kaleidoscope collectie. Deze heeft niet zo heel veel kleur, maar is een en al holografisch effect op je nagels.
De andere drie lakjes komen uit de OMG collectie.

Zoals ook wel te zien is, is de tweede lak mijn absolute favoriet. Deze gaat zo vaak mee in mijn tas en op vakantie dat het logo er helemaal af is gesleten. Ook is hij al bijna half leeg. Het is een roze holografische kleur. Ik ben verliefd op deze kleur. Binnenkort verschijnt een swatch van deze kleur op de website.
Daarnaast staat een blauwe holografische kleur. Ook erg leuk voor in de zomer, als de zon mooi op je nagels schijnt. Het holografische effect komt dan helemaal tot zijn recht. Ik vind hem leuk.
Als laatste hebben we L8R G8R. Een licht groene kleur. Ook deze lak is dus holografisch. Dit lakje vind ik vooral erg bijzonder. De kleur is echt uniek.

Stash China GlazeVan links naar rechts: White cap, Matte magic, Wireless holografic top coat.

Als laatste laat ik nog een aantal lakken zien die ik gebruik als topcoat. De eerste is de kleur ‘White cap’ uit de Anchors Away collectie van de lente van 2011. Deze lak heeft heel veel kleine gouden glitters. Prachtig om te zien, maar een ramp om te moeten verwijderen.
In het midden zie je de Matte Magic, een matte topcoat. Deze topcoat geeft elke lak een matte finish. Ik heb het idee dat dit een beetje uit is tegenwoordig, maar zoals je ziet heb ik deze al veel gebruikt.
Als allerlaatste bespreek ik de Wireless Holographic Top Coat. Deze lak zou elke kleur holografisch moeten maken. Ik ben hier niet heel erg van onder de indruk. Het kan gewoon niet op tegen een normale holografische lak. Ik pak deze dan ook niet heel vaak.

China Glaze stash

Dit was mijn China Glaze nagellak stash. Hopelijk hebben jullie deze post met plezier gelezen. Nog een fijne dag vandaag!

China glaze nagellak stash

Welke vind jij het mooist?

 

5 reacties op “China Glaze nagellak stash

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.