Embryolisse Review: Lait-Crème Concentré en Lotion Micellaire

Embryolisse review

Een tijd geleden deed ik een bestelling in de webshop van Beautygloss. Ik bestelde onder andere twee producten van Embryolisse. Ik bestelde de Lait-Créme Concentré, een voedende dagcrème. En de Lotion Micellaire, een reinigingslotion.

Lait-Créme Concentré

Embryolisse Lait-creme concentreDe dagcrème zit in een handige tube met een draaidop, zonder poespas. De gehele verpakking ziet er een beetje klinisch uit. De tube doet me denken aan medicijnverpakkingen, waarschijnlijk door het materiaal waarvan het gemaakt is. Volgens mij is het omhulsel van metaal of zo.

Embryolisse belooft dat deze crème hydrateert en voedt, en dat het je huid ‘smooth’ en soepel achterlaat.

Embryolisse lait creme concentre

lait creme concentre embryolisseDe crème is vrij dik. Hierdoor is hij denk ik vooral geschikt voor de droge huid. Ik heb vooral in de winter een erg droge huid. Toch beviel hij niet heel goed. Ik heb namelijk het idee dat ik hier puistjes van krijg. Niet extreem veel, maar wel meer dan normaal. Volgens mij is dit niet echt een product voor mij.

Embryolisse Lait-Créme Concentré kost €18,50 voor 75 ml.

Lotion Micellaire

Lotion MicellaireDan de reinigingslotion van Embryolisse. Over de verpakking heb ik weinig te klagen. De klikdop werkt praktisch en gemakkelijk. De lotion is geschikt voor het weghalen van alle make-up, dus ook die van je ogen en lippen. Verder zou het geschikt zijn voor alle huidtypen, ook voor de zeer droge en gevoelige huid. Ik ben benieuwd.

Embryolisse lotion micellaireDe Lotion Micellaire werkt voor mij prima. Hij reinigt mijn huid zeer goed en laat geen vettig laagje achter. Ik was verbaasd over het feit dat een simpel watertje dit voor me kon doen. Hij doet precies wat hij moet doen. Wel heb ik na gebruik een goede crème nodig, want ondanks de beloftes van Embryolisse heb ik het idee dat hij toch niet zo mild is als wordt beloofd. Hier heeft mijn huid echter niet zo veel problemen mee.

Ik gebruik de Lotion Micellaire ook erg graag voor het corrigeren van bijvoorbeeld eyeliner. Een wattenstaafje past precies op het gaatje, waardoor je niets verspild. Dit werkt echt geweldig!

Embryolisse Lotion Micellaire kost €18,55 voor 250 ml

Heb jij ooit iets geprobeerd van Embryolisse?

1 reactie op “Embryolisse Review: Lait-Crème Concentré en Lotion Micellaire

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.