Fotd: Paars

face of the day paarsOpeens had ik zin in paars. Ik weet niet precies waarom, want dat draag ik niet zo heel vaak. Bovenstaande foto is het resultaat. Ik laat nog wat meer foto’s zien en de producten die ik gebruikte voor deze Face of the Day (fotd)

fotd producten gebruikt

Op mijn gezicht gebruikte ik de Bourjois Healthy mix serum foundation en Healty mix concealer. Dit poederde ik af met een losse poeder van The Body Shop in de kleur 002. Als blush gebruikte ik ‘Pearlescent Pink’ van Wet ’n Wild.

fotd paars oog

Voor de bovenstaande ooglook gebruikte ik de volgende producten:

88 original palette coastal scentsCoastal Scents 88 original palette

Uit het Coastal Scents 88 original palette gebruikte ik uit de eerste rij de 3e kleur van boven als highlighter onder mijn wenkbrauw en in mijn ooghoek. Op mijn ooglid gebruikte ik twee kleuren. Uit de laatste rij de 3e kleur van boven (grijs) op het binnenste gedeelte van mijn ooglid en op het buitenste gedeelte een paarse kleur (8e rij van rechts, 2e kleur van boven)

Zoeva 88 cool shimmer paletteZoeva 88 cool shimmer palette

Ik gebruikte ook een aantal oogschaduws uit het Zoeva 88 cool shimmer palette. Zo heb ik twee kleuren gemengd voor in mijn crease, namelijk de tweede kleur van boven uit de middelste rij en de 2e kleur van onder uit de middelste rij. Dit zijn allebei paarse kleuren. Hier voegde ik nog een klein beetje zwart aan toe uit het 88 original palette.

fotd producten ogen gebruikt

Verder gebruikte ik op voor mijn ogen;

  • Oogschaduwbasis – Urban Decay Primer Potion
  • Eyeliner – Rimmel Exaggerate – 001 black
  • Oogpotlood – Etos Automatic Kohl Pencil – 001
  • Wenkbrauwpotlood – Hema – 11
  • Mascara – Max Factor Xperience – Black

Op mijn lippen gebruikte ik de kleur ‘Cultured’ van Mac.

cultured lipglass macMac ‘Cultured’

En nog een laatste keer het resultaat. Hopelijk vonden jullie het leuk om te zien. Mochten jullie ooit een foto tutorial willen zien van een bepaalde look, laat het weten bij de comments.

Welke kleur draag jij vandaag?

2 reacties op “Fotd: Paars

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.