Notd; China Glaze Visit me in Prism

China Glaze visit me in prism kaleidoschope

Onlangs liet ik jullie mijn China Glaze stash zien, waar onder andere dit lakje in de kleur ‘Visit me in Prism’ van China Glaze te zien was. Vandaag swatch ik deze mooie holografische kleur voor jullie.

‘Visit me in Prism’ komt uit de Kaleidoscope collectie. Deze collectie bevat allemaal holografische lakjes. Het is een transparante kleur met een roze ondertoon.

Visit me in Prism 1 laagjeéén laagje

Zo ziet de lak eruit na een laagje. Zoals je ziet dekt hij niet heel goed. Aan de ene kant vind ik dat jammer, maar aan de andere kant vind ik hem nog steeds heel mooi. Maar hij was pas echt super mooi geweest als hij volledig zou dekken.

Visit me in Prism China glazTwee laagjes

Op deze foto is het holografische effect ook goed te zien. Het is wel een hele grove holografische glitter. Het is weer eens wat anders.
Verder lakt de nagellak erg fijn. Hij is vrij dun, waardoor hij makkelijk smeert. Ook een voordeel van holografische lakjes, is dat je wel een soort glitters op je nagels hebt, maar deze zijn toch heel makkelijk te verwijderen. Dit gaat net zo makkelijk als bij een gewone nagellak.
Van holografische lakjes word ik altijd zo vrolijk, doordat ik altijd een regenboog zie als ik naar mijn nagels kijk.

China Glaze visit me in Prism

Een hele gelukkige dag gewenst vandaag!

Wat vind jij van deze kleur van China Glaze?

3 reacties op “Notd; China Glaze Visit me in Prism

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.