Kiko nagellak stash

Kiko nagellakstash

Laatst zagen jullie mijn Catrice nagellak stash en mijn China Glaze nagellak stash. Nu is een ander merk aan de beurt, namelijk het merk Kiko. Een leuk en goedkoop merk, maar helaas niet in Nederland te koop, naar mijn weten.

Allereerst vind ik het jammer dat Kiko hun kleuren geen naam geeft. Zo zie je op bovenstaande foto de kleuren 345, 287, 322, 320 en 340. Tja, het is nietszeggend en niet origineel. Gelukkig is dat ongeveer de enige teleurstelling.

Van links naar rechts: 322, 320

Dit zijn de bruine kleurtjes die ik heb van Kiko. Echte herfsttinten. 322 is echt een creamy bruine tint. Ik vind hem mooi. 320 is meer grijs met een paarse ondertoon. Ook zeker niet onaardig, maar niet heel bijzonder.

Kiko blauwVan links naar rechts: 340, 345

Dan de blauwe/groene tinten. 340 is echt hemelsblauw. Op de foto lijkt hij wel wat feller dan in het echt. Ik vind deze erg vrolijk voor in de zomer, maar niet te overdreven. Ik vind hem in ieder geval heel erg leuk. 345 vind ik ook erg leuk. Dit is een minty kleurtje. Een beetje groen met een grijze ondertoon. Dit vind ik nog wel een originele kleur. Net als 340 is ook deze kleur zeker niet overdreven. Als je niet snel kleur op je nagels durft te dragen zijn deze een goed begin.

Beide lakjes hebben een creamy finish.

Kiko rood287

Ik draag eigenlijk nooit rood op mijn nagels. Is niet mijn ding, denk ik. Dit is dan ook eigenlijk de enige rode kleur uit mijn collectie. Ik moet er toch wel minimaal één hebben.

De kleur vind ik wel erg mooi, het is een mooie kersenrode kleur. Niet erg vernieuwend maar wel erg leuk.

De lakjes van Kiko lakken allemaal heel lekker vind ik. Het kwastje is lekker breed en de lak is niet te dik. Precies zoals ik hem wil hebben. Daarnaast dekken alle kleuren erg goed na twee laagjes.

Als laatste voordeel noem ik de prijs. Kiko nagellak is namelijk heel erg goedkoop. De lakjes kosten €2,50 per stuk! Echt een prikkie! En als je geluk hebt hebben ze sommige kleuren zelfs in de aanbieding voor €1,50. Mocht je dit merk ergens tegenkomen, vergeet dan vooral niet even binnen te lopen.

2 reacties op “Kiko nagellak stash

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.