Movie Me

Agnes

In Movie Me zet ik de films die ik de afgelopen tijd heb bekeken op een rij. Ik laat weten welke films ik heb gezien en wat ik ervan vond.

Despicable me

Deze film gaat over Gru, die heel graag de allergrootste schurk wil zijn. Hij wordt echter voor de voeten gelopen door andere schurken die ook hele grote misdaden plegen. Gru bedankt daarom een slim plan om de maan te stelen. Hiervoor heeft  hij drie onschuldige meisjes nodig. Zijn plannetje loopt zoals verwacht anders dan gepland.

Haha, ik heb helemaal dubbel gelegen om deze film. Ik heb deze film zelfs twee keer gekeken en dat zegt heel wat. Ik kwam bij de onderstaande scene echt niet meer bij.

 It’s so fluffy, I’m gonna die!!!

Haha, dat meisje is zo schattig. Ik kan deze film meer dan aanraden!

Project X

Natuurlijk kon ik het niet laten om deze film te kijken na het incident in Haren 😉 En eerlijk gezegd, ik vond de film echt vreselijk slecht. Ik irriteerde me vooral aan de ‘slechte kwaliteit’. De makers doen namelijk net alsof het is gefilmd door een vriend, waardoor de camera veel beweegt. Ik moet wel bekennen dat het wel realistischer door wordt, maar ik vind het niet prettig kijken. Ik vond hem niet zo leuk doordat het verteltempo heel laag ligt. Als het feestje aan de gang is gebeurd er eigenlijk vrij weinig, alleen dat het steeds een klein stapje verder uit de hand loopt. Ik weet niet, het boeide me niet zo veel denk ik.

The Vow

The Vow is een romantische film over een vrouw die door een ongeluk leidt aan geheugenverlies. Ze herkent haar eigen man (Channing Tatum) niet meer en moet haar leven weer op de rit zien te krijgen. Ik vond het een leuke film om te kijken, heel makkelijk en lekker romantisch. Leuk om te kijken met je vriendinnen! Ik kan niet ontkennen dat hij niet vreselijk zoet en voorspelbaar was, maar dit wordt niet voor niets zo vaak gebruikt. Het werkt nou eenmaal. Voor mij ook, ik heb met heel veel plezier gekeken naar deze film.

Nova Zembla

Deze film van Reinout Oerlemans is erg bekend in Nederland. Het gaat over de ontdekkingsreis van de Hollanders richting China en het oosten. Een gezelschap mannen strandt tijdens de reis op Nova Zembla.

Ik had niet veel verwacht van deze film, vooral doordat ik eigenlijk alleen reacties hoorden over de vrouwelijke vormen van Doutzen Kroes. Misschien viel hij me daarom wel enorm mee. Natuurlijk heeft de film een aantal typisch Nederlandse kenmerken, maar voor Nederlandse begrippen vond ik het zeker geen slechte film. (Ik houd normaal gesproken niet zo van Nederlandse films.) Ik denk wel dat het onderwerp je moet interesseren. Als je niet van geschiedenis houdt is het misschien niets voor jou. Ik vond het wel interessant en de film heeft mijn verwachtingen wel enigszins overtroffen.

Step up 4: Miami Heat

Step up films zijn waarschijnlijk wel bekend. Dit jaar kwam deel 4 uit. De film speelt zich af in Miami en gaat over een dansgroep die allerlei flashmobs organiseert als soort van protest om zo hun doelen te bereiken.
Ik vond deze film beter dan deel 2 en 3. Ik kreeg van deze film echt een heerlijk zomers gevoel en werd er echt blij van. Ik kreeg ook echt zin om weer te gaan dansen. Hij past ook wel een beetje in het hokje ‘Feel Good Movie’ denk ik. Nu ben ik sowieso natuurlijk erg veel met dansen bezig en ik wil (bijna) alle dansfilms die uitkomen ook wel zien. Het liefst zelfs in de bioscoop. Deze dansfilm vond ik zeker niet slecht!

Ik hoop een soort vast item te kunnen maken van ‘Movie Me’, als jullie dit leuk lijkt. Mijn idee is om dit niet op een vast tijdstip te doen, maar gewoon wanneer ik weer een aantal films heb bekeken. Laat maar weten wat jullie ervan vinden.

Wat is jouw favoriete film van de afgelopen tijd? Heb je nog tips voor mij?

Follow my blog with Bloglovin

 

 

2 reacties op “Movie Me

  1. Leuk artikel! Mijn vriend wilt de hele tijd Project X met mij kijken, maar er lijkt mij echt niets aan.. en na het lezen van jouw mening wil ik hem al helemaal niet meer zien, haha!
    Zelf heb ik afgelopen weekend Salt weer gekeken, met Angelina Jolie. Dat vind ik zo’n goede film! Echt een aanrader. 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.