Exclusieve kortingscode voor HQHair.com, eenmaal te gebruiken!

Vandaag heb ik weer een exclusieve kortingscode voor jullie. Deze is maar een keer te gebruiken, dus wees er snel bij. Het gaat om £5,- korting, bij besteding van £30,- of meer. Klik op de onderstaande knop om de kortingscode te kunnen bekijken.

2267-2BF7-40A3

Follow my blog with Bloglovin

1 reactie op “Exclusieve kortingscode voor HQHair.com, eenmaal te gebruiken!

  1. Marlies zegt:Oh wat een super winactie! Ik heb alles geaadn, alleen het like on bloglovin’ knopje werkte niet. Ik heb dus gewoon via de normale knop rechtsonderaan mijn beeldscherm geliked. Ik hoop dat dat ook goed is?Liefs, Marlies

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.