Naked 2 swatches en foto’s.

UD Naked 2.2

Swatches van dit pallet hebben jullie misschien ergens anders al wel voorbij zien komen. Toch leek het me leuk om dit prachtige pallet nog een keer te laten zien. Ik heb swatches en andere foto’s voor jullie gemaakt.

UD naked

Nudevsnakedrij

Hier zie je alle kleuren bij elkaar. Ik zal jullie niet vermoeien met nog een ode aan dit pallet. Laten we gewoon gaan kijken naar de swatches.UD 1

UD deel1.2Van links naar rechts: Foxy, Half Baked, Bootycall, Chopper.

‘Foxy’ is een lichte highlighter, perfect voor mijn lichte huidje. ‘Half Baked’ is zoals je ziet een beetje een gouden koperachtige tint, met veel shimmer. Mooi voor over je gehele ooglid. ‘Bootycall’ is een iets meer shimmery highlighter. Vaak gebruik ik liever een matte highlighter onder mijn wenkbrauw, maar ik vind hem wel weer heel leuk voor in mijn binnenste ooghoek. ‘Chopper’ is echt een koper tint, die richting het bruin gaat. Met deze kleur kan je alle kanten op denk ik. Hij kan op je ooglid, maar ook in je crease. Leuk om mee te spelen.

UD2

UD deel22Van links naar rechts: Tease, Snakebite, Suspect, Pistol.

‘Tease’ is een hele aparte kleur. In eerste instantie leek hij een beetje grijs, maar hij heeft een soort paarse ondertoon waardoor hij ook wat meer naar bruin gaat neigen. Hm, ik weet niet zo goed of ik deze vaak ga gebruiken. ‘Snakebite’ vind ik daadwerkelijk prachtig. Schitterend voor in je crease! ‘Suspect’ is ook een beetje goudkleurig. Ik vind hem mooi passen in combinatie met ‘Snakebite’. ‘Pistol’ is een koele, soort grijzig kleur. Meer geschikt voor en koele ooglook.

UD3

UD deel3.2Van links naar rechts: Verve, YDK, Busted, Blackout.

‘Verve is een shimmery lichte kleur. Ik vind deze nog net iets mooier dan ‘Bootycall’, deze kleur heeft iets meer pigment. ‘YDK’ zit in dezelfde familie als ‘Suspect’. ‘YDK’ is echter een stukje warmer. ‘Busted’ is een diepbruine kleur, dit ik vooral ga gebruiken in mijn crease, deze kleur is echter wat matter. ‘Blackout’ is bijna helemaal matte, maar toch niet helemaal. Vooral op de eerste foto zie je dat er een paar kleine glitters inzitten.

Alle kleuren zijn goed gepigmenteerd. Dat mag ook wel voor zo’n prijs.
Urban Decay Naked 2 pallet is bij de Sephora te koop voor €47,90. Online kan je hem in ieder geval een stuk goedkoper vinden.

Ik kan wel wat met dit pallet. De komende tijd ga ik lekker spelen met verschillende combinaties en looks. Jullie zien ze vast wel weer voorbij komen de komende tijd 🙂 Ik ga in ieder geval een mooie kerstlook maken hiermee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.