Shoplog The Body Shop

The Body Shop shoplog.2

Laatst moest ik semi-verplicht shoppen bij The Body Shop. Ik heb zo’n ‘Love Your Body-kaart’, deze kost €10,-, maar dan krijg je wel allerlei kortingen en na je verjaardag mag je een cadeautje uitzoeken van €10,-. Ik had dit nog niet gedaan, en mijn kaart verliep bijna, daarom laat ik jullie zien wat ik heb gekocht.

Deep sleep2

Het eerste product wat ik kocht is waar ik het meest nieuwsgierig naar ben. Het heet ‘Deep Sleep’. Dit is een spray die je op je kussen of op je lichaam sprayt. Hierdoor zou je beter en dieper slapen. Als het werkt zou ik dit echt ideaal vinden! Altijd uitgeslapen wakker worden! Helaas denk ik niet dat het dit effect heeft, maar wie weet vind ik het toch prettig. Ik laat later weten wat ik ervan vind, nadat ik hem uitgebreid heb getest.

‘Deep Sleep’ kostte me €5,-

Body Shop nachtcreme2

Het volgende product is een mini-nachtcrème, uit de Nutriganics lijn. Het sprak me wel aan, ik dacht dat deze nog biologischer waren ofzo. Later las ik dat dit juist een lijn is die geschikt is voor de eerste tekenen van huidveroudering (ongeveer 30 jaar). Hm, daar heb ik nog niet zo veel aan. Ik bewaar hem dan ook nog maar even.

Deze nachtcrème kostte €2,50 voor 15 ml.

Cranberry Joy handwasch2

Deze wilde ik heel graag hebben. Ik houd van handzeep en vooral in een pompje. Ik houd ook van The Body Shop. Dit product was dus een mooie combi. Het is ook mooi meegenomen dat deze geur heerlijk ruikt.

De ‘cranberry joy hand wash’ komt uit de kerstcollectie van dit jaar. Deze bevat nog veel meer mooie producten, zoals lippenbalsems, shimmer lotion, body lotion etc. Allemaal heerlijke spulletjes.

Er is nu trouwens ook nog een actie, dat je 25% korting krijgt op producten uit de kerstlijn, wanneer je twee producten koopt. Ik heb dit niet gedaan, want ik wilde alleen deze hebben. Misschien is het voor jou wel interessant. Ik vind dit ook een goed kerstcadeautje! Ik zou er in ieder geval heel blij mee zijn.

(als je goed kijkt zie je trouwens mijn kamer in de weerspiegeling van de flacon! Haha!)

De ‘cranberry joy hans wash’ kostte €7,- voor 240 ml.

Hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen. Een fijn weekend gewenst in ieder geval!

2 reacties op “Shoplog The Body Shop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.