Sephora NOTD; Let’s Dance

NOTD sephora

Het is weer tijd voor een NOTD. Vandaag is weer een nieuw merk aan de beurt, waar ik nog niet eerder heb geschreven. Het merk Sephora. Ik geef mijn mening over dit lila lakje.

Sephora heeft een groot assortiment nagellakjes. Erg leuk om eens tussen te snuffelen. Ik kocht dit lakje omdat ik een paars jurkje had en daar graag een bijpassende kleur nagellak bij wilde hebben. Mijn oog viel op deze prachtige creamy kleur. Ik heb hem geswatched

Sephora NOTD 2

De kleur vind ik leuk! Je ziet hem niet heel veel op straat, maar dat vind ik niet erg. Ook past hij zeker niet bij elke outfit. Dit maakt hem niet makkelijk om te dragen en ik draag hem dan ook niet super vaak. Alleen als ik daar zin in heb.

Hij lakt prima, hij heeft een vrij breed kwastje, waar ik wel van houdt. De lak is echter ook vrij dik, waardoor hij minder makkelijker uitsmeert en het moeilijker is om een dun laagje aan te brengen. Als je te dikke lagen aanbrengt zal je lak niet uitharden en krijg je zelfs uren nadat je je nagels hebt gelakt nog beschadigingen. Niet handig. Deze lak moet ook best lang drogen.

Een groot nadeel van de lakjes van Sephora vind ik de prijs. Ze kosten namelijk €5,-. Je zou zeggen dat dat niet zo duur is, maar je krijgt er maar 5 ml voor. Het zijn hele kleine flesjes. Je betaalt dus een euro per ml. Voor diezelfde prijs heb je een mooie O.P.I. lak.

Ik vind de kleur dus wel erg leuk, maar over het algemeen ben ik niet enthousiast over de nagellak van Sephora en ik zal er dan ook niet meer van dit merk kopen.

2 reacties op “Sephora NOTD; Let’s Dance

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.