Kerst nagels

Met kerstmis wordt er nogal eens wat uitgepakt. Het hele plaatje moet kloppen, een mooie jurk, mooie hakken en natuurlijk mooie make-up. Nagels horen natuurlijk ook bij het totaalplaatje. Dit draag ik op mijn nagels met kerst

Ik moet nog even melden dat ik niet helemaal tevreden ben over de manier waarop de foto’s zijn genomen. Het licht was op het moment erg slecht en door kunstmatig licht kreeg ik de kleur niet helemaal op de foto zoals hij in werkelijkheid is. Ik heb mijn best gedaan om het zo goed mogelijk weer te geven. Op de eerste foto zijn de kleuren in de flesjes te zien zoals ze in werkelijkheid zijn.

Zo ziet de swatch eruit. Ik heb de kleur ‘Lost in Mud’ gebruikt van Catrice. Dit is de basiskleur, een mooie creamy middenbruine tint. Daaroverheen gebruikte ik een glitterlak van Orly namelijk in de kleur ‘Hair Band’. De glitters komen echter wat koeler over dan ze in werkelijkheid zijn. Ze zijn namelijk wat warmer goud.

Deze foto is genomen zonder flits, waardoor de kleur van de glitters beter over komt. Ik vind deze glitterlak eigenlijk wel heel leuk. Hij heeft grote en kleinere glitters wat een feestelijk effect geeft. Ook vind ik hem heel chique staan, geen clowneske confetti op je nagels, maar stijlvol goud. Dat vind ik leuk, vooral met de feestdagen.

Wat dragen jullie op je nagels met de feestdagen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.