Mijn eerste 30 day challenge

Ik ga het doen, de 30 day challenge. Benieuwd naar wat het is en hoe ik hem ga invullen? Lees dan verder…

Het idee van de 30 day challenge is dat je 30 dagen lang je aan een bepaalde afspraak met jezelf houdt. Het duurt namelijk ongeveer 30 dagen voordat iets een gewoonte wordt.

Je kan hierbij denken aan 30 dagen niet drinken/snoepen of in 30 dagen een roman schrijven. Alles is mogelijk. Het is aan jou.

Mijn eerste 30 day challenge gaat zijn dat ik voor 30 dagen lang, elke dag minimaal 1 foto maak (ik begin niet te moeilijk, ik moet het wel volhouden). Ik maak namelijk eigenlijk te weinig foto’s van normale dingen. Ook heb ik nu eindelijk een redelijk goede camera op mijn telefoon, waardoor het iets makkelijker wordt. Daarbij wilde ik het altijd al eens proberen, ik ben benieuwd of ik het volhoudt.
Later ga ik er misschien nog meer doen.

Natuurlijk houd ik jullie op de hoogte, ik wil hier een vast item van maken op de site. Ik dacht aan de zondag. Dan laat ik mijn foto’s zien en vertel ik hoe het is gegaan.

Doen jullie ook mee?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.