Last Minute Sinterklaas shoppen

sinterklaas shoppen

Ben jij ook altijd te laat met het kopen van cadeautjes? Of ben je het nu echt zat om cadeautjes voor anderen te kopen en ben jij ook wel eens aan de beurt? Let dan op! Vanavond geef ik namelijk 3 unieke kortingcodes weg op mijn Twitter. Deze zijn maar eenmalig te gebruiken, dus wees er snel bij. Als iemand je voor is, heb je pech.

De codes zijn van een geweldige webshop, waar ik zelf ook regelmatig bestel. Welke het is houd ik nog even geheim.

De kortingscodes zijn geldig op 5 en 6 december.

Wil je het absoluut niet missen, volg me dan op Twitter.

Shop ze en een hele fijne sinterklaas gewenst!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.