Mac Rosy Outlook vs. Wet ’n Wild Pearlescent Pink

 

Mac en Wet ’n Wild zijn twee hele verschillende merken. Vandaag gaan weer twee vergelijkbare blushes de strijd met elkaar aan, namelijk de kleuren Mac ‘Rosy Outlook’ en Wet ’n Wild ‘Pearlescent Pink’.

Mac Rosy Outlook

 

Wet 'n Wild

De verschillen

Het grootste verschil zit hem in de finish. ‘Pearlescent Pink’ bevat de wijdbefaamde gouden glitter. Terwijl ‘Rosy Outlook’ een matte finish heeft.

Daarnaast verschillen ze een heel klein beetje qua kleur. Beiden zijn een beetje peachy rose, maar ‘Pearlescent Pink’ heeft toch iets meer een oranje ondertoon en ‘Rosy Outlook’ meer een wat roze ondertoon.

Qua prijs verschillen ze ook een hoop. Mac ‘Rosy Outlook’ kost hier in de winkels €30,-. ‘Pearlescent Pink’ van Wet ’n Wild kost in de webshop van beautygloss €7,99. Dat is nogal een verschil.

Mac vs

Beiden blushes bevatten niet super veel pigment. Dit vind ik niet erg, zo kan ik ze mooi opbouwen, zonder dat ik het gevaar loop op een clowntje te gaan lijken.

Als we over de verpakking spreken vind ik die van Mac wel mooier. Deze is mooi strak en zwart, maar hier betaal je ook voor. Die van Wet ’n Wild ziet er een beetje goedkoop uit. Echter, deze is misschien wel praktischer voor je. Zo zit er een kwastje bij wanneer je hem koopt, en er zit een klein spiegeltje in. Beiden gebruik ik echter niet.

Ik denk dat de winnaar een kwestie is van smaak. Houd je van glitter? Gebruik je de bijgeleverde kwast vaak? Hecht je veel waarde aan verpakking, en hoeveel geld heb je te besteden?

Voor mij geldt denk ik dat ‘Pearlescent Pink’ heeft gewonnen. Hij is zo mooi en past bij elke look. Ik zal hem nog heel vaak gaan gebruiken.

Wie is volgens jou de winnaar?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.