Make-Up Studio Eye Definer review

make-up studio eyeliner

Ook dit product zat afgelopen maand in de Beautybox. Ik was meteen enthousiast over dit product, de eerste indruk was goed. Maar ben ik na het testen nog steeds zo enthousiast?

make-up studio

Ik hoorde altijd goede verhalen over het merk Make-Up Studio. Het is echt een visagie merk. Toch kocht ik er nooit wat van omdat ik het een beetje duur vond. Ik vond het dan ook erg leuk dat hij in de Beautybox zat en ik de eyedefiner kon proberen. Dit is een oogpotlood.

De kleur vond ik meteen leuk. Ik kan me wel voorstellen dat anderen wat minder enthousiast zullen zijn bij het zien van deze kleur. Ik draag wel vaker blauw, omdat ik dat mooi vind passen bij mijn ogen. Ik heb ook begrepen dat er andere kleuren in de Beautybox zaten, zoals zwart. Deze zijn wat meer draagbaar voor iedereen. Dit is de kleur ’turkoise’.

De verpakking vind ik verder mooi! Ik vind het ook prettig dat ik aan de buitenkant kan zien welke kleur het is.

Je kan het puntje omhoog draaien. Dit vind ik altijd erg prettig, omdat ik geen zin heb om ‘helemaal naar de prullenbak te lopen’, of om telkens een puntenslijper op te moeten graven uit mijn stash.

Na een tijdje wordt het puntje natuurlijk minder scherp, maar ook hieraan is gedacht. Het blauwe uiteinde is namelijk een slijpertje. Ik gebruik dit zelf niet zo vaak omdat ik ook best kan werken met een botte punt.

eyeliner

IMG_8697

Zo ziet de swatch eruit. En ik kan je zeggen; deze blijft zitten als een malle! Hij overleeft water erg goed. Ik weet niet precies of hij ook waterproof is bedoeld. Op de verpakking staat alleen ‘colourproof’. Wat dat wil zeggen weet ik niet.

Hij blijft in ieder geval goed zitten.

Voor deze look gebruikte ik onder andere het potlood op mijn onderste waterlijn

diep in de zee

De Make-Up Studio eyedefiner kost €13,90 voor 0,28 gram.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.