Max magnetische nagellak (action nagellak)

magnetic nagellak

Op het gebied van nagellak zijn er tegenwoordig enorm veel nieuwe trends. Caviar nail, velvet nails, maar natuurlijk ook de magnetic nails. Dit soort trends blijven vaak maar even, en je moet ervan houden. Ik had daarom geen zin om bakken met geld uit te geven voor een nagellak die ik volgend jaar niet meer draag. Gelukkig hebben wij de Action, waar ze gewoon meedoen met de trends. Ik review vandaag voor jullie de Max magnetische nagellak.

Het was even zoeken naar leuke kleuren. Er waren setjes met geel en groen of met tinten blauw. Ik wilde eigenlijk altijd al een zwarte kleur. Gelukkig vond ik dit setje nog ergens achterin het schap. Er zit een grijzige metaaltint in. en een paarse roodtint. Ik was heel nieuwsgierig en ging aan de slag met de Action nagellak.

Op de achterkant staat een gebruiksaanwijzing met hoe je de lak moet gebruiken.

action nagellak magnetisch

 

magneet max action

Dit is de magneet die erbij wordt geleverd. Hiermee krijg je diagonale streepjes. Bovenaan zit een klein uitsteeksel, dit is erg handig voor je stabiliteit. Deze zet je dus op je huid bij je nagelriemen.

Ik heb eerst een gewoon laagje aangebracht, dus zonder de magneet te gebruiken. Daarna bracht ik nog een laagje aan en hier hield ik de magneet een seconde of 10 boven.

Ik heb de kleuren voor jullie geswatched.

action magnetisch rood

Meh het effect van de rode lak is niet bijzonder. Er komen vaag wat streepjes in de lak. Ik heb alles geprobeerd, dikke en dunne laagjes, maar dit was het beste wat ik eruit kreeg. Ik heb de magneet ook zo dicht op mijn nagels gehouden dat ik de lak heb beschadigd. Jammer!

action nagellak swatch

action nagellak zwartHet effect van de zwarte lak vind ik dan wel weer heel cool! Wow, dit ziet er gaaf uit! Je gaat verschillende tinten zien. Er komen echt zwarte strepen in, maar ik zie ook een paar groen tinten. Wow ik blijf er maar kijken. Het ziet er uit als een ingewikkelde nailart, maar eigenlijk is het heel simpel.

Hier zie je de nagellak op mijn hele hand. Het is mijn rechterhand, het lakken met links vind in moeilijker dus het zit minder mooi. Ook slijten de nagels van mijn rechterhand sneller, maar het effect is er beter te zien.

action nagellak

Ik begrijp niet waarom het verschil zo groot is. De rode werkt bijna niet, terwijl de zwarte er heel mooi uitziet. Hm… Ik heb het idee dat ik precies hetzelfde heb gedaan, maar misschien doe ik toch wat fout.

Ik heb nog een aantal tips voor jullie als jullie dit soort nagellak ook gaan gebruiken.

  • ‘Schuif’ de magneet niet op je nagels (van het witte randje naar je nagelriem), maar laat hem echt van bovenaf zakken. Hierdoor krijg je mooie strakke strepen.
  • Kantel de magneet een beetje naar opzij, zo gaan de strepen over je hele nagel en niet alleen op het middelste stukje van je nagel.
  • Echt goed schudden!
  • Neem de tijd, lak een nagel en doe dan de magneet erboven. Anders is de lak droog voordat je al je nagels hebt gelakt.

Dit setje kost €1,19 bij de Action. Hiervoor krijg je twee lakjes van 8 ml en een magneet.

Veel succes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.