FOTD met Urban Decay Naked 2 Palette

UD Naked 2.2

Er was nog geen FOTD online gekomen met het Urban Decay Naked 2 palette. Natuurlijk mocht deze niet ontbreken. Kijk mee naar deze natuurlijke look.

fotd face

Dit is het geworden. Een natuurlijke, frisse look. Naast het Urban Decay Palette heb ik ook de volgende producten gebruikt:

Ik heb twee foundations gemixt, namelijk de Bourjois Healty Mix Serum en de Mineralized Skinfinish van Mac. Als concealer gebruikte ik de Bourjois Healty Mix Concealer. Om dit af te poederen gebruikte ik een Loose Powder van The Body Shop. Als blush gebruikte ik de welbekende Mac Eternal Sun.

Op mijn ogen gebruikte ik als eerste de Urban Decay Primer Potion, en daarna natuurlijk het Urban Decay Naked 2 palette. Mijn Hema wenkbrauwpotlood staat niet op de foto maar heb ik wel gebruikt. Verder gebruikte ik een mascara van Catrice en de Rimmel exagerate eyeliner.

Op mijn lippen droeg ik een lipstick van NYX in de kleur Thalia.

Uit het UDNP, gebruikte ik de kleur ‘Bootycall als highlighter en in mijn binnenste ooghoek. Suspect ging op mijn ooglid en in mijn hele crease gebruikte ik Snakebite. Vervolgens blende ik Blackout in het uiterste hoekje van mijn crease.

Ook even een close-up van de lipstick:

De look is erg draagbaar voor overdag, voor naar school of naar kantoor. Hopelijk hebben jullie er wat aan 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.