Oud en Nieuw: De outfit

 

Nieuwjaar is net als kerst een feestelijke gelegenheid. Daarom draag ik vaak dezelfde outfit. Ik had hem met kerst nog helemaal niet laten zien en daarom doe ik dat alsnog.

Dit is het jurkje. Ik vind het een heel mooi jurkje door de stof. Deze is mooi glanzend en feestelijk. Ook de bruine en gouden kleur vind ik mooi staan en associeer ik echt met de feestdagen. Mijn allerliefste mama heeft er wel een nieuwe elastiek ingemaakt omdat hij anders afzakte. Ik wil liever niet de hele avond lopen te heisen.
Verder zit er een grote bruine band aan die je mooi kan strikken op de achterkant. Hierdoor krijg je een mooie taille en de strik maakt het ook nog eens extra feestelijk.

Ik kocht dit jurkje in een tweedehands winkeltje voor €35,-. Het is van het merk ‘Qed London’.

Daaroverheen draag ik een bruin jasje. Dit jasje kocht in bij een plaatselijke winkel in Bladel. Hij is van het merk ‘Moscow’. Hij is echt super lekker warm. Deze ga ik ook na de feestdagen nog veel dragen denk ik.

Hij koste €169,95 bij de winkel ‘Nummer 16’.

Onder het jurkje draag ik een simpele bruine legging van de Hema. Met kerst droeg ik een iets dunnere (60den), maar met oud en nieuw sta ik altijd wel even buiten naar het vuurwerk te kijken. Daarom draag ik dan een wat dikkere (100den).

De 100 den kostte €9,90 bij de Hema
De 60 den kostte €4,95 bij de Hema

Dit zijn de oorbellen die ik erbij draag. Ze zijn echt heel erg groot, ze komen net een klein stukje boven mijn schouder. Ik vind ze te groot voor alledag, maar met de feestdagen kan het wel.

Ik kocht deze voor €1,- in de sale bij de V&D.

Zo ziet mijn outfit voor de feestdagen eruit. Hopelijk vonden jullie het leuk om te zien.

Wat draag jij met de feestdagen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.