Oud en Nieuw: De make-up

vuurwerk

Bij de feestdagen hoort natuurlijk ook mooie make-up. Gisteren liet ik mijn outfit voor de feestdagen al zien. Vandaag is de oud en nieuw make-up aan de beurt.

Ondanks de feestdagen heb ik toch besloten om niet te groots uit te pakken. Ik vier het gewoon met wat vrienden, dus ik wilde niet te veel uit de kast trekken. Ik heb het daarom afgestemd op mijn jurk qua kleuren.

kerst-make-up

Zo heb ik in mijn ooghoek en onder mijn wenkbrauw een highlighter gebruikt. Op mijn ooglid een bruike kleur en in mijn crease een middenbruine kleur. In het uiterste stukje van mijn crease voegde ik ook nog een beetje donkerbruin toe. Al deze kleuren komen uit mijn 88 shimmer palette.

FOTD oud en nieuw

Op mijn wangen draag ik een prachtige shimmery bronzer van Essence, namelijk uit de Creamalicious lijn. Deze is erg glitterig, maar dat vind ik op zulke dagen wel mooi.

IMG_0045

Dit is hem, helaas is het een limited edition en dus niet meer te koop.

Op het moment van bovenstaande foto droeg ik nog niks op mijn lippen, dit doe ik pas net voordat ik vertrek, want anders blijf ik de hele dag aan het smeren. Ik droeg een mooie glitterende lipgloss van Catrice in de kleur ‘Sweeten Up’ met daaronder een klein beetje oogschaduw:

diep in de zee lippen

Wel droeg ik een andere kleur op mijn nagels dan met kerst. Deze droeg ik met kerst:

kerst nagels swatch

Ik ben echter niet thuis geweest voor oud en nieuw, dus ben ik uitgeweken naar deze kleur ‘Genius in the bottle’ van Catrice:

IMG_0051

Deze duochrome kleur heeft voornamelijk gouden tinten, toch zie je ook kleuren terug als groen en bruin. Matcht niet perfect bij mijn jurk, maar ik vind hem niet misstaan.

 

2 reacties op “Oud en Nieuw: De make-up

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.