30 Day challenge update: #1.1

antwerpen

Een tijd geleden poste ik een update over het feit dat ik ga beginnen met mijn eerste 30 day challenge. Voor 30 dagen lang, heb ik met mezelf afgesproken dat ik elke dag minimaal één foto moet maken, de kwaliteit is hierbij niet van belang, want ik maak de foto’s met mijn telefoon. Ik houd jullie op de hoogte.

Eigenlijk gaat het heel erg goed. Ik heb tot nu toe zeker elke dag een foto gemaakt. Vaak zelfs meerdere. Ik ga ze natuurlijk aan jullie laten zien.

IMG_0006

Dit is mijn eerste foto. Ik reis veel met de trein en deze foto maakte ik van station ’s Hertogenbosch, maar ik regelmatig langs kom. Het was een trieste en regenachtige dag.

Een dag later gingen we naar Antwerpen. Hier moest ik natuurlijk even shoppen bij de Forever 21. Ik maakte deze foto’s:

IMG_0007

antwerpen

Met kerst kreeg ik onverwacht een aantal cadeautjes. Onder andere deze prachtige roze orchidee. Ik vind hem echt super mooi!IMG_0011

Natuurlijk had ik even geshopt bij de Forever 21, later daar misschien meer over op de website.

IMG_0015

IMG_0017

Toen ik een keer in de vakantie in Utrecht was, lag er een heel leuk pakketje op mij te wachten. Ik had namelijk een winactie gewonnen op Beautyscene! Super leuk! Ik doe altijd over al aan mee, maar had nog nooit wat gewonnen. Nu was het zover. In dit pakketje zit een dagcreme, een getinte dagcreme een shimmery bodylotion en een gewone bodylotion van het merk Mádara, het zijn dan ook helemaal ecologische producten.

Ik was echt super blij met de prijs en ga ze ook zeker testen voor de site.

IMG_0018

Hm… De NS is ook niet aardig… Ze noemen mijn fiets een wrak. Guys, ik fiets daar gewoon op hoor 😉

IMG_0022IMG_0029

Laatst schreef ik over de magnetische nagellak van de Action. Ik vond hem er super mooi uitzien, maar zo zag hij er aan het einde van de dag uit. Hij zat er denk ik ongeveer 5 uur op. Ik had niks boeiends gedaan met mijn handen en nagels. Blijft dus niet zo goed zitten!

IMG_0033

Swatches gemaakt van fel roze kleuren in de Hema. Ik vind dit soort kleuren super mooi, maar ik durf het niet zo goed te dragen…

IMG_0036Twee travalo’s en een etuitje gekocht bij de Etos voor €5,-! Dat noem ik nog eens een koopje. Op de officiele website van Travalo kost ditzelfde setje €29,95. Daar word ik blij van 🙂

FOTD oud en nieuw

Met oudjaarsavond maakte ik deze look. De foto’s maakte ik met mijn telefoon, want ik had geen andere camera in de buurt. Dat is vandaag. Vanavond ga ik natuurlijk ook nog een foto maken van oudejaarsavond 🙂

Het is me tot nu toe dus gelukt om elke dag een foto te maken, zelfs meer dan dat! Op veel dagen maak ik meer dan één foto. Ik vind het ook heel erg leuk. Alleen vroeger dacht ik er nooit aan. Tot nu toe bevalt het heel goed en ik hoop dat dit na 30 dagen ook echt een gewoonte is geworden.

Hopelijk vonden jullie deze eerste update leuk. Laat even weten bij de comments wat je ervan vindt.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.