NOTD; Kiko 322

Kiko 322 bruin

Eergisteren konden jullie genieten van mijn Kiko nagellak stash. Vandaag is het daarom tijd voor een swatch van mijn collectie. Namelijk in de kleur 322 (nog een keer een dislike voor de naam!)

In het potje lijkt het een beetje een koffie kleurige tint bruin. Op mijn nagels neigt hij iets meer naar grijs, zoals je ziet op de foto’s.

Kiko 322 één laagjeÉén laagje (Sorry voor het ‘deukje’ in mijn pink)

Zoals je ziet dekt de lak al best goed na één laagje. Qua dekking is het de perfecte nagellak. Toch voeg ik altijd nog een tweede laagje toe. Ik heb het idee dat elke lak dan toch nog wel een klein beetje mooier wordt.

De lak lakt erg fijn door het brede kwastje. Daarnaast is de lak vrij dun. Hier moet je van houden. Ik vind het wel prettig, want hierdoor smeert de lak makkelijk uit.

Kiko 322Twee laagjes

Kiko 322 close swatchTwee laagjes

De kleur wordt na twee laagjes toch nog iets intenser en mooier.
Zoals je ziet heeft de Kiko 322 een mooie creamy finish, hierdoor is het een erg draagbare nagellak voor elke dag. Ik vind hem erg leuk.

Voor deze nagellak heb ik in Lille €1,50 betaald! Wat een koopje 🙂 Hij was toevallig in de aanbieding. Daar word je toch blij van?!

Kiko is niet in Nederland te koop en naar mijn weten ook niet online. Mocht je het toch tegenkomen laat het dan weten! Anders heb je weer een leuk adresje als je toevallig in het buitenland bent.

Follow my blog with Bloglovin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.