Pupa Vamp! Mascara review

Pupa Vamp review

Mascara is het meest gebruikte make-up product. Daarom vandaag een review over mascara! Namelijk de Vamp van Pupa.

De mascara beloofd vooral heel veel volume te geven aan je wimpers. De meest kleine en dunne wimpers worden prachtig vol.

Het borsteltje vind ik flink groot. Ook heeft het een beetje een aparte vorm. Ik weet niet precies waarom ze het uiteinde zo dik hebben gemaakt. Ik vind dit helemaal niet handig, want met het puntje wil ik juist heel precies kunnen werken, om mijn kleinste wimpers in de mascara te zetten 😉

pup swatch vamp

Pupa mascara

Zo ziet de mascara eruit op mijn wimpers. Ik heb van mezelf geen bijzondere wimpers, niet lang, niet super kort.

Volume geeft hij dus wel goed, maar hij separeert dan weer niet echt precies zoals ik wil. De wimpers gaan toch een beetje aan elkaar plakken. Toch vind ik hem er overall best goed uitzien.

Een groot pluspunt van de mascara is dat hij heel goed blijft zitten. Hij wordt niet super hard op je wimpers, maar blijft een klein beetje flexibel. Hierdoor ‘breekt’ hij niet zo snel van je wimpers af. Ik durf zelfs bijna te zeggen dat hij een beetje waterproof is. Een paar tranen of een regenbuitje overleeft hij prima. Maar… Hij is hierdoor wel wat minder goed te verwijderen. De mascara lost namelijk niet helemaal lekker op in water. Doe mij maar gewoon eentje die dit wel doet.

Deze mascara vind ik dus wel goed te doen. Een favoriet zal het nooit worden en ik zal hem zelf ook nooit opnieuw kopen, maar ik gebruik hem wel gewoon tot hij op is. Zo verschrikkelijk is hij nou ook weer niet.

Pupa kost €16,50 voor 9 ml.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.