30 day challenge: Update #1.3

IMG_0149

Een nieuwe week, een nieuwe zondag. Dat betekent een nieuwe update van mijn 30 day challenge. Ik laat jullie weer de foto’s zien van deze week. Deze week zijn er wat meer foto’s van mijn dagelijkse bezigheden en je ontmoet mijn hondje!

Yummy! Dit zijn mijn favoriete snoepjes van dit moment. Vooral de donker roze! Het zijn vrij zure snoepjes. Ik vind ze in ieder geval erg lekker aan de zak te zien 😉

Rex (ja, zo heet hij), ligt hier heerlijk te slapen op zijn dekentje. What a cutie!

Ik zag dit artikel in de krant in de trein. Handig, want ik schrijf op dit moment een paper voor mijn opleiding over der hervormingen in de kinderopvang. Dan kan ik dit mooi gebruikten natuurlijk 🙂

Phoe ik moest deze dag om 9 uur naar college. Nah, valt wel mee zou je zeggen. Is ook zo, maar niet als ik eerst 2 uur moet reizen. Ik moest om half 6 op. Toen ik eindelijk op de universiteit was had ik het gevoel dat ik al een halve dag achter de rug had, maar het was nog steeds donker. Tja, studenten hebben het zwaar 😉 haha.

En na college een filmpje openen, editen en uploaden. Het wordt daar altijd zo’n troep van op mijn kamer!

Ja dit is de nieuwe reclame van Samsung als ik me niet vergis. Ik vond hem leuk en besloot dus maar meteen de foto te nemen 😉

Deze week waren de pannenkoeken in de aanbieding bij de Ap. Helaas zijn ze niet super lang houdbaar, dus besloot ik ook maar eens met pannenkoeken te ontbijten. Dit is een lekkere met kaas. Mijn favoriet 🙂

Totaal onverwacht werd ik wakker terwijl de zon scheen. Als dat geen leuke verrassing is.

Vlaggen op mijn kamer van de landen waarnaar ik ‘op project’ ben geweest. Ik ging twee keer naar Brazilie (bovenste vlag), en een keer naar Bolivia (onderste vlag).

Wie wil er nou niet een boom voor zijn huis, waar allemaal schoenen inhangen?!

dom utrecht

Soms ga ik wel eens langs bij een vriendin, die ondertussen praktisch mijn buurvrouw is geworden. Ik wip dan ook wel eens af en toe langs. Waar ze woont hebben ze prachtig uitzicht op de Dom en over heel Utrecht. Ik vind het in ieder geval prachtig 🙂

Yeay ik had de gouden handscanner bij de AH! En natuurlijk weer swatches op mijn hand… Like always.

Mijn weekenden breng ik eigenlijk altijd hier door. De balletschool. Op zaterdag moet ik hier de hele dag trainen, en soms (zoals vandaag) moet ik er ook op zondag zijn, dan komen namelijk alle docentes bij elkaar. Ik vind het leuk om hier te zijn 🙂

Dat waren weer de foto’s voor deze week. Ik houd het nog steeds goed vol. Ik vind het in ieder geval niet moeilijk om dit vol te houden. De volgende 30 day challenge wordt er waarschijnlijk een met iets meer uitdaging.
Ik moet nog ongeveer 8 dagen en dan zit de eerste 30 day challenge er weer op. Misschien begin ik dan over een tijdje wel weer aan de volgende. Daarover volgende week weer.

Follow my blog with Bloglovin

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.