NOTD: Kiko 340, swatches en review

Kiko 340

Vandaag weer eens een nieuwe Nail Of The Day (NOTD). Deze keer weer een nagellak van het merk Kiko, in de kleur 340. Dit is een heldere blauwe kleur. Ik laat hem aan jullie zien.

Op mijn nagels ziet Kiko 340 er zo uit:

Kiko 340

Mijn vingers waren nog een klein beetje rood doordat ik heb moeten boenen om de vorige nagellak eraf te halen. Dit kleurtje van Kiko is prachtig creamy. Hij dekt bijna met één laagje, maar ik breng er toch altijd twee aan. Dat maakt hem nog net iets mooier en dekkender.

De kleur vind ik ook leuk. Lekker fel, toch vind ik lichtblauw ook nog wel leuk voor in de winter. Vooral met zilveren glitters eroverheen!

De nagellak lakt verder heerlijk. Is niet te dun, en net niet te dik. Ik draag hem dan ook regelmatig met veel plezier. Daarbij is de prijs erg prettig. Voor Kiko nagellak betaal je namelijk €2,50. Helaas is het niet in Nederland te koop. Als je naar het buitenland gaat (vooral richting het zuiden, Frankrijk, Spanje, Portugal) zou ik even googlen. De winkel is het zeker waard om even binnen te wippen.

Wat vinden jullie van dit lakje?

Meer artikelen over Kiko:

 

Follow my blog with Bloglovin

 

1 reactie op “NOTD: Kiko 340, swatches en review

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.